Thursday, February 2, 2012

Waarom eten kan de oorzaak van verhoogde ontsteking Be

Het is verrassend om te denken dat het voedsel dat je eet daadwerkelijk kan helpen om ontstekingen in het lichaam te behandelen. Maar er is sterk bewijs voor de claim het voedsel dat je eet heeft ofwel een pro-inflammatoire of een anti-inflammatoire effect op je lichaam en dat bijna al het voedsel in de Standard American Diet hebben een pro inflammatoire werking te ondersteunen. Waarom in de wereld zou dat zijn?

De belangrijkste reden onderzoekers denken dat voedsel een ontsteking kunnen veroorzaken is vanwege de grote hoeveelheid kunstmatige verbindingen nu te vinden in voedingsmiddelen. Voedingsmiddelen zijn vaak hoog opgestapeld met zaken als kunstmatige zoetstoffen, kunstmatige kleurstoffen, conserveringsmiddelen, en restjes pesticiden. Deze kunnen leiden tot het lichaam te gaan op de waarschuwing, bij wijze van spreken.

Wanneer dat gebeurt, ontsteking is een van de reacties. Het lichaam denkt dat het nodig heeft om zich te verdedigen en zo begint de ontsteking reactie. Geraffineerde suiker en witte bloem kan ook een vergelijkbaar effect op het lichaam. Wanneer u voedingsmiddelen die rijk zijn aan geraffineerde suiker te eten, ze maken je bloedsuikerspiegel snel stijgen, wat kan het lichaam ontstekingen Response Start ook.

Ontsteking is een reactie op het lichaam waar te nemen die het nodig heeft om zich te verdedigen. Wanneer je gewond of gestoken door een giftige bug, je lichaam ontvlamt de regio in een poging af te sluiten de regio, zodat reparaties kunnen worden uitgevoerd. Helaas voor ons, de ontsteking reactie kan ook negatieve effecten hebben. Wat zijn een paar voorbeelden van deze?

Pijn is de grootste. Ontsteking omvat over het algemeen nogal wat ongemak. Niet alleen dat, maar veel inflammatoire aandoeningen zijn verhoogd, aandoeningen als artritis die meestal kan echt pijnlijk zijn. Het hebben van een verhoogde ontsteking reactie kan ook een negatief effect van de immuunrespons. Aangezien het immuunsysteem is verantwoordelijk voor ontsteking in het lichaam, wanneer het voortdurend op het horloge en in een verhoogde staat van paraatheid, het verlaagt de mogelijkheid om elders uit te voeren.

No comments:

Post a Comment