Tuesday, February 7, 2012

Wat gebeurt er met lichaam van een vrouw, terwijl in de menopauze?

Als je een dame dan of je wilt of niet, vroeg of laat in je leven, is je lichaam gaat om uw menopauze beginnen. U kunt verwachten opvliegers, nachtelijk zweten, slecht slapen patronen en een aantal andere symptomen. Als je een dame is er weinig wat je kunt doen in de menopauze. Het deel van het ouder worden van het lichaam proces, zodat je alleen maar de menopauze symptomen te beheersen.
Er is veel van verschillende producten en advies over "curing" symptomen van de menopauze, maar het onmiskenbare feit van de zaak is, is er geen "genezen". Je lichaam heeft om door het! U kunt een aanvulling op, zelfgemaakte behandelingen, of kruidengeneesmiddelen voor de symptomen van de menopauze. Die beslissing is aan jou om te maken.
Er zijn een paar goede producten voor de menopauze die u kunt nemen die je door de symptomen van de menopauze. Een van die symptomen is opvliegers. Waarschijnlijk de # 1 symptoom elke dame vreest het meest. Opvliegers kunnen heel veel moeite in je leven.
Opvliegers tot stand komen door het ontbreken van oestrogeen en vaak de huid te rood worden met overvloedig zweten, dat laat je koud. Vaak een koud zweet, ze zijn het meest intens door het gezicht, hals en borst. Als u een van de gelukkigen heb je ze een of twee keer van de week, andere tijden kunnen ze zich voordoen 1 of 2 keer per dag. Als je echt geluk heb je een of twee die zal het einde zijn. Nu zal nachtelijk zweten gebeurt elke nacht totdat je lichaam tot rust komt.
Nachtelijk zweten zijn overvloedig zweten tijdens de slaap die kunnen genieten van uw lakens. Op dit moment weten ze niet wat de oorzaken daarvan, maar ze gebeuren met vrouwen die gaan door hun menopauze. Zij (de medische wereld) weet hormonale behandeling helpt bij het reguleren van de hormonen in je lichaam en verlicht nachtelijk zweten. Toch niets zal hen tegenhouden van het nemen van zijn plaats totdat je lichaam gaat door de menopauze. Ze zijn niet gevaarlijk alleen lastig en ze kunnen je slaap verstoren.
Enkele andere symptomen van de menopauze zijn slecht humeur, verlies van controle over je emoties, onregelmatige menstruatie, verlies van libido, vaginale droogheid, stemmingsproblemen en tal van andere symptomen. Met behulp van hormonale behandeling is nuttig, maar de menopauze is iets wat de vrouwen lichaam moet gaan door middel van al dan niet willen of niet. Als je toevallig het geluk heb je een of twee symptomen van de menopauze, maar als je ongelukkig zou je ze allemaal en nog wat. Voor een of twee jaar de menopauze zal uw leven moeilijk of het kan een goede verandering ten goede te zijn.
De menopauze verandert het lichaam en deze wijzigingen kunnen grote schade veroorzaken in je leven. Met behulp van een hormoon therapie kan helpen sommige vrouwen, maar voor anderen kan het niet helpen. Bijna alle van de tijd hoef je alleen maar te grijnzen en dragen het als de symptomen van de menopauze zal niet vertrekken voordat het lichaam zich aanpast aan de vermindering van van hormonen en oestrogeen.

No comments:

Post a Comment