Wednesday, February 1, 2012

Wat te doen om de perfecte kleurtje te krijgen

Er is niets zo wit als een natuurlijke bruine kleur. Er zijn zo veel verschillende producten gericht op de kleuren van je huid om zo een natuurlijke bruine kleur na te bootsen, maar geen van deze buurt gaan op zoek naar zo goed als het echte ding, en in het echt duurt lang harde uur van liggend in de zon. Hoewel de hoofdactiviteit in het krijgen van een kleurtje ligt, het krijgen van een perfecte tan vereist toewijding en het is eigenlijk moeilijker dan je zou denken. Dit artikel geeft een aantal belangrijke aanwijzingen voor het verkrijgen van de perfecte tan.
Het idee is om zo te krijgen gebruind mogelijk, zonder het branden van uw huid, en dat vereist een aantal dingen. Eerste wat je moet doen is ervoor zorgen dat u goed beschermd. Zorg ervoor dat u het hoofd bedekt tot teen in zonnecrème, en wat meer zorg ervoor dat je gelijkmatig bedekt, zodat er geen gênante vorm van brandvlekken risico. Vergeet niet dat hoe lager de factor betekent niet dat je krijgt meer gebruind, het betekent alleen dat je moet vaker opnieuw toe te passen.
Het volgende wat je hoeft te doen is neem de tijd. Je moet niet liggen in de zon voor te veel uren per dag, of u het risico van verbranding, en het risico op het krijgen van huidkanker. Breng een paar uur in de zon elke dag om uw tan langzaam opbouwen. Dit zal het langer duren, maar je zal eindigen met een diepe en blijvende kleur die u niet zult hebben gekregen ten koste van uw gezondheid.
De achterkant van je armen, je oksels en op andere plaatsen, zoals plaatsen op je dij zijn vaak erg moeilijk te krijgen gebruind. Als je echt toegewijd aan het verkrijgen van de perfecte tan, moet je behoorlijk vreemde posities voor sommige langere tijd vast te stellen, om ervoor te zorgen dat je dat zelfs vegen van gouden bruine huid. U kunt zien als een idioot liggen met je ledematen gespreid op het strand, maar het resultaat zal de moeite waard.
Als je eenmaal hebt verkregen uw tan, en zelfs terwijl je nog in het proces van het krijgen van het, het verzorgen van uw huid met vochtinbrengende crème is van vitaal belang. Dit zorgt ervoor dat zelfs als het winter wordt, uw tan zal haar gouden gloed.

No comments:

Post a Comment