Thursday, February 2, 2012

Wat u moet weten over Reumatoïde Artritis Behandeling Detroit

Artritis treedt op wanneer er een zwelling van de gewrichten. De meest voorkomende vorm is reumatoïde artritis. Een individuele geconfronteerd met dit probleem zullen hebben meestal een ontsteking van de gewrichten in hun handen, voeten, schouders en ellebogen. Er zijn verschillende opties van reumatoïde artritis behandeling Detroit beschikbaar om te helpen bij het verminderen van deze zwelling.
Dit is een aandoening die wordt veroorzaakt door een systematische auto-immuun-deficiëntie. Het veroorzaakt een daling in het immuunsysteem van het lichaam, die een aanval op verschillende zachte weefsels veroorzaakt. De pijn varieert tussen individuen en het komt het meest voor onder vrouwen. Onderzoek heeft uitgewezen dat dit probleem niet alleen de gewrichten beïnvloeden, maar is bekend dat het hart, de longen en ogen aan te vallen.
De oorzaken zijn onbekend. Sommigen zeggen dat het is veroorzaakt door een combinatie van factoren. Men gelooft de gevoeligheid voor het probleem is groter bij mensen met een zwakke auto-immuunsysteem. Sommigen hebben ook verklaard dat de hormonale veranderingen een rol spelen. De mogelijkheid van een genetische oorzaak is ook overwogen.
Er zijn verschillende symptomen voor dit probleem. Een zwelling van de aangedane gewrichten zal optreden, waardoor ze zacht en warm. Men zal ook voelen een stijfheid in het getroffen gebied in de ochtend of als langdurig zitten van de tijd. Slechte aangrijpende kracht zal worden ervaren, en een verschijning van reumatoïde knobbeltjes. Deze knobbeltjes zijn vlezige brokken die zich ontwikkelen op uw handen, voeten en ellebogen. Bovendien kan de individuele ervaring griep-achtige symptomen en gewichtsverlies.
Helaas is dit probleem is niet te genezen, maar er zijn behandelingen die kunnen voorkomen dat pijn en / of vertragen van de ziekte progressie. Disease-modifying anti-reumatische middelen zijn gebruikt om de snelheid van progressie te verminderen. Pijnstillers en anti-inflammatoire worden gebruikt om pijn te voorkomen. Een andere optie is een operatie. Dit is niet voor iedereen beschikbaar zoals het is gereserveerd voor mensen met een ernstig beschadigde gewrichten.
Tot slot kan deze ziekte worden een slopende aandoening het hoeft niet om iemands leven te ruïneren. Door te begrijpen dat en stappen te ondernemen om het lijden te verlichten, kan een behoud van een gezond en gelukkig leven, terwijl leven met deze aandoening.

No comments:

Post a Comment