Tuesday, February 7, 2012

Zijn Ab Exercise Machines echt nodig?

Ab machines zijn populaire stukken van fitness apparatuur, die bedoeld zijn om u te helpen in de prestaties van uw buikspieroefeningen. De reclame-pitch is vaak onmogelijk te weerstaan. Goed geripte abs en gespannen spieren leiden vaak tot een groot aantal sporters van de fabrikant claims accepteren: Dat je kunt afgezwakt abs met behulp van deze oefening apparatuur te krijgen. Af en toe, de makers zo ver gaan om een ​​claim dat deze machines u sturen naar mooiere abs met zeer minste inspanning te maken.
De waarheid van de zaak is dat het veel van het onderzoek en gezond verstand nodig is om erachter te komen die echt ab machines ten goede zal komen om je trainingsprogramma en welke je kunt doen zonder. Niet alle machines geven de resultaten die ze vaak beweren in hun advertenties en eerlijk gezegd, sommige kunnen een totale verspilling van geld. Anderen zelfs vormen gevaren voor uw welzijn met zijn slecht doordacht design en kwaliteit. Als het twijfelen, ga dan met een programma als Truth About Abs plaats.
Spreken strikt, kunt u de buik workouts zonder speciale hardware. Alles wat je nodig hebt is een mat om te dienen als een kussen voor je rug. Toch zijn er ab machines die werken als zij garanderen en kan zelfs helpen u uw formulier te verbeteren in vergelijking met het doen van de oefeningen met je eigen lichaamsgewicht. Terwijl je moet een fitness-pro met betrekking tot welke machine juist is voor u en onder voorbehoud van een aantal particuliere ondernemingen (bijvoorbeeld een slechte rug), een deel van de hardware die wel erg goed ten efficiƫntie zijn de ab roller, ab cruncher, lichaam weg te vragen en de kapitein van de stoel. Deze helpen u om het meeste uit uw darmen beweegprogramma's krijgen door het verbeteren van uw formulier en de ondersteuning van uw nek, armen en hoofd.
Deze ab machines, echter, moeten de naleving van de juiste strategie om de gespecificeerde resultaten te behalen. Bijvoorbeeld, als je traag of niet je middel spieren gaan door de aanbestedende hen, terwijl op een ab machine, je kunt niet verwachten dat veel profiteren van uw oefeningen. Je kunt niet verwachten om uw buikspieren gebeeldhouwd als je niet ook tijd en moeite te plegen in het perfectioneren van uw systeem. Let op dit zijn alleen maar trainen hulpmiddelen [**] niet een of ander wonder-apparaat. Als u geen gebruik maken van deze machines en volg de juiste methode, houding en vorm, terwijl op hen, zullen ze niet geven u de afgezwakt en mager abs die je wilt.
Ook moet voorzichtig met behulp van enkele oefeningen hardware, omdat het kan voorkomen dat u van het doen van oefeningen voor een vaste periode van tijd als gevolg van spanning. Een voorbeeld hiervan is de romp track. Veel gebruikers hebben gemeld een beetje pijn en ongemak tijdens het gebruik. Daarom moet u alert te zijn op tekenen van overbelasting, terwijl het doen van een sessie op een specifieke machine. Omdat een bepaalde apparatuur werkte heel goed met je sportschool maatje impliceert niet dat het zal hetzelfde doen voor u. Vaak kan de pijn het gevolg zijn van het volgen van verkeerde vorm. Echter, wanneer u uw methodiek verbeterd en de pijn aanhoudt, dan is de moeilijkheid is bij de kit en niet met je. Probeer de oefening op een andere ab machine. Het kan je work-out je maag, zonder de stam te helpen.

No comments:

Post a Comment