Monday, February 6, 2012

Zijn low carb dieet zo effectief als mensen zeggen?

De specifieke low carb dieet kwam in gemeenschappelijk gebruik jaar geleden, toen het Atkins-dieet op de markt. Veel mannen en vrouwen vandaag de dag daadwerkelijk zijn af te vragen of dit een gezonde voeding optie voor hen. Dit is echt een tweedelige vraag als veel mensen vond dat het eten beperking zijn te streng, maar voor personen die zouden kunnen houden aan het dieet, zij werpen pond. U moet ook weten wat andere bijwerkingen van dit soort voeding kan hebben op je lichaam. Als u doorgaat met het lezen van deze artikel gaan we te informeren over een aantal van de pro's en contra's van dit vet verlies methode.
Als u zich afvraagt ​​of dit gewichtsverlies strategie werkt is het antwoord ja. U zult merken dat uit te werken alleen is niet nodig met dit dieet programma, zoals u zult de mogelijkheid om te beginnen met het verlies van het gewicht gewoon door het volgen van de juiste veilige kant zijn. Met dat gezegd, als je er onder andere diverse oefeningen in je routine, zul je in feite in staat zijn om het gewicht dat je wilt veel sneller verliezen. En het gewicht dat verloren kan gaan met een low carb dieet kan oplopen tot 1 pond per dag.
Een ander feit dat je moet weten over deze diëten is dat je niet in staat zal zijn om zoveel als je zou willen consumeren. Een aantal van de boeken die ik heb gelezen over low carb dieet, beweren dat je kunt alles wat je wilt eten en toch gewicht te verliezen, zolang de maaltijden je eet zijn low carb. Hoewel dit kan werken tot op zekere hoogte moet je erkennen dat calorieën tellen. Low Carb voedingsmiddelen, niet geen koolhydraten eten meebrengen, zodat dit soort voedsel zal nog een paar koolhydraten in hen hebben. Dus als je besluit om zo veel als je zou willen eten, wordt u het toevoegen van meer koolhydraten in uw dieet. Als je erover nadenkt dat is precies wat dit programma is ontworpen om te verminderen. En dat betekent dat je echt nodig heeft controle over de porties hebben, samen met de lagere koolhydraten.
Nog een ding dat je moet realiseren is dat als je niet het soort persoon die eet geen groenten, dit is geen goede vet verlies keuze. Gebrek aan je vitaminen en mineralen zal een belangrijke factor met dit dieet routine zijn als je voeding zal vooral net onder andere vlees en eieren. Sommige mensen hebben zelfs Uiteindelijk kreeg scheurbuik vooral als gevolg van dit dieet. Dit is te wijten aan de afwezigheid van vitamine C in je dieet en dit vitamine is wat zal je weerhouden om scheurbuik. Uiteraard vitamine C is niet de enige vitamine wordt u ontbreekt zoals u zult ook ontdekken dat de meeste van de belangrijkste vitamines en mineralen zijn te vinden in fruit en groenten je niet eten.
In een notendop, kan je verliest een hoop gewicht gebruik van dit type dieet plan, maar je kan negatief worden het uitvoeren van uw algehele gezondheid. Daarnaast zult u merken dat de meeste medische professionals zal je vertellen dat dit niet een gezonde methode. Maar als je toch besluit op deze low carb techniek zorg ervoor dat u voor het eerst een bezoek aan een arts. Hoewel bij het zien van uw medische professional deze persoon in staat zijn om u te adviseren over vitamine-en mineralensupplementen het lichaam nodig heeft.

No comments:

Post a Comment