Friday, December 30, 2011

Acupunctuur en pijn?

Acupunctuur therapie voor ongemak en de pijn zou kunnen worden gekozen om te gaan met knie pijn, nekpijn, schouderpijn, artritis, en verschillende soorten van ziekte. Terwijl dit soort medicatie wordt nog steeds beschouwd als de norm in veel delen van Oost-Azië, kan het worden gezien als "alternatieve geneeskunde" in een veel met de westerse wereld.
Hoewel de populariteit neemt snel toe als een alternatief voor de reguliere geneeskunde, TCM is vaak verkeerd begrepen en bijna gezien als 'voodoo' of 'zigeuner' geneeskunde. In werkelijkheid, TCM is waarschijnlijk de meest geteste en veiligste vorm van geneeskunde beschikbaar is. TCM maakt geen gebruik van moderne geneesmiddelen op recept, in plaats daarvan probeert het lichaam de eigen verdediging en genezende krachten te bevorderen bij het voorkomen en genezen van ziekten. In veel manieren, deze traditionele vormen van behandeling een stuk praktischer en minder invasief dan de moderne medische praktijken.
De meesten van ons westerlingen denken aan wat we geleerd over het menselijk lichaam op de middelbare scholen als "de echt echte" beschrijving van de werkelijkheid, niet een van de mogelijke beschrijving. Echter, als de Chinese geneeskunde is om een ​​zin om op alle westerlingen, moet men in staat zijn om het idee dat er mogelijk andere geldige beschrijving van het menselijk lichaam, de functies, de gezondheid en ziekte te vermaken. De Westerse biologische kaart van het menselijk lichaam is slechts een potentieel nuttige medische kaart. Het is niet meer het geval dan is de traditionele Chinese medische kaart, die heeft de Chinese meer dan 2000 jaar te ontwikkelen.
Misschien wel een van de meest bekende technieken geassocieerd met TCM is acupunctuur therapie. Het gaat om het plaatsen van dunne naalden op specifieke punten op het lichaam van een patiënt, het idee is om de circulatie en de balans, of Qi, te verhogen door het hele lichaam. De oude Chinese behandeling is gebaseerd op de theorie dat ziekte en ziekte wordt veroorzaakt door een verstoring in de stroming van het lichaam van energie en bloed, in het bijzonder in het geval van pijn. In dat geval Qi en bloed kunnen niet vrij kan stromen, omdat ze ofwel geblokkeerd voor een of andere reden of er gewoonweg niet genoeg Qi en bloed te bevorderen en behouden van hun stroming. We zouden kunnen zeggen: Als er vrije stroom, er is geen pijn, Als er geen vrije stroom, er is pijn.
Naald manipulatie werkt aan deze beweging te doen herleven en verlichting te leveren aan een verscheidenheid van kwalen. Omdat het functies om te bevorderen van het lichaam is heel eigen vermogen om alleen te ontdoen van ongemak en ziekte, acupunctuur en de meeste andere vormen van TCM kunnen worden gebruikt om veel verschillende soorten gezondheidsproblemen te behandelen.
Hoewel dit klinkt misschien als een wat ongebruikelijke medische praktijk aan personen niet kennen, het is echt in feite een lange en bevestigde techniek van het verminderen van een verscheidenheid van aandoeningen. Een recent onderzoek van de Universiteit van Maryland met betrekking tot acupunctuur voor pijn bleek dat in een overgrote meerderheid van de patiënten, acupunctuur voor pijn had een grote goed op mensen die lijden invloed van pijn in de onderrug. Het onderzoek met betrekking tot acupunctuur voor terug ongemak geanalyseerd 33 medische onderzoeken, en ontdekte dat een grote meerderheid van de mensen op korte termijn aanzienlijke verlichting herkend. Met deze resultaten en een heleboel andere studies stijgt die een licht werpen rond het welzijn voordelen van acupunctuur, echt duidelijk is dat dit type van behandeling een locatie in de moderne geneeskunde dagen omvat.
Een extra typische behandelmethode in TCM genezen acute en voortdurende ongemak is Tuina massage. Dit betekent dat te duwen en te begrijpen. Toch is de Chinese gezondheidszorg massage geproduceerd uit verschillende andere massage manipulaties en is uitgegroeid tot recht ontwikkeld tot een groot kunstwerk in China, en er is een aparte kliniek gewijd aan de praktijk in de meeste Chinese verband met de gezondheid ziekenhuizen. Dit soort massage houdt unieke tactieken om het verkrijgen van een echt uitgesproken therapeutisch effect en het is bedoeld om rechtstreeks en onmiddellijk zonder kosten en regelen de beweging van Qi en bloed in de kanalen en schepen. Chinese gezondheidszorg massage is zeker een cruciaal methode binnen het verhelpen van elke situatie, in het bijzonder ongemak en heeft lange is een populaire methode in het genezen van de verwondingen van de Oost-Martial Arts atleten.
Cupping is een andere massage techniek die vaak gebruikt in TCM. Deze techniek werkt volgens dezelfde principes van de acupunctuur en Tuina massage, maar heeft een aantal zeer interessante methodiek. In dit type van massage worden verschillende glazen bekers verwarmd en geplaatst op het lichaam. Als de lucht breidt uit in deze cups, is zuigkracht gecreëerd dat trekt op het lichaam van de patiënt. Met het gebruik van oliën, kunnen deze kopjes worden verplaatst het verstrekken van een omgekeerde druk massage. Ze worden vaak gebruikt om dingen zoals artritis, carpaal tunnel, nekpijn, tennisarm, rugpijn, en vele andere veel voorkomende kwalen te behandelen.
Een ander zeer populair, en waarschijnlijk meest geaccepteerde TCM behandeling onder westerlingen, is de Chinese kruidengeneeskunde. In dit type van behandeling is een patiënt voorgeschreven bepaalde kruidenpreparaten op basis van zijn of haar specifieke behoeften. Deze kruiden-behandelingen werken om evenwicht en harmonie te herstellen om het lichaam van binnen uit. Kruidenformules bevatten vaak tot wel 25 verschillende Chinese kruiden, en kan volledig verschillen van patiënt tot patiënt. Chinese kruidengeneeskunde werkt niet alleen voor de behandeling van de symptomen van bepaalde ziektes, maar het bevorderen van de kracht van het immuunsysteem als geheel. Een kruiden-regime is niet per se pas genomen in tijden van ziekte, kan in feite worden genomen gedurende de hele levensduur naar evenwicht en harmonie te verzekeren aan het lichaam.
Hoewel alle de meer dan technieken die verschillen nogal sterk van tactieken in het hedendaagse westerse medicijnen, ze hebben een lange staat van dienst document van het helpen van mensen beïnvloed door een verscheidenheid van ongelukkige fysieke omstandigheden.
TCM en acupunctuur voor pijn is snel groeiend in populariteit als een niet-invasieve, hoge kwaliteit alternatief. TCM brengt geen schadelijke medicijnen in het lichaam, en zal waarschijnlijk blijven groeien in populariteit als toekomstige studies tonen de positieve effecten van deze behandelingen.

No comments:

Post a Comment