Friday, December 30, 2011

Hoe aan de sportschoen Pick

Bij het selecteren van een paar loopschoenen, misschien wel de meest belangrijke ding om te merken is dat de juiste loopschoen is verschillend voor elke loper. Net zoals er geen twee vingerafdrukken gelijk zijn, elke voet is anders en nu twee lopers hebben dezelfde voet stijl. Om alles nog ingewikkelder zaken is er ook een groot verschil in pronatie bedrag, manier van lopen, boog hoogte en loopstijl. Deze variabele alleen maar nog ingewikkelder een al ingewikkeld probleem. Hieronder zijn een paar richtlijnen die kunnen helpen wanneer je onderzoek en het winkelen voor uw volgende paar loopschoenen.
Bij het vergelijken van prijzen is het belangrijk op te merken dat er weinig correlatie tussen de preventie van letsels en de prijs, dus niet de fout van de veronderstelling dat de duurdere schoenen bieden de meeste bescherming. U wilt een schoen die uw specifieke loopstijl past te kiezen. Dus als je een voorvoet hardloper zorg ervoor dat je een voorvoet loopschoen. Enkele van de duurdere schoenen op de markt hebben veel te veel stability control en het gewicht voor de meeste hardlopers, dus zorg ervoor dat u weet dat uw bijzondere staking patroon bij het winkelen.
Je moet ook de hoeveelheid pronatie die je in je pas patroon te openen. Pronatie is natuur-methode van het toestaan ​​van onze voeten aan te passen aan die terreinen en het pad types. Echter, te veel pronatie is de boosdoener achter veel enkel-, been-, en lage rugletsels. Als je een hoge graad van rollen in uw pas moet je in de schoenen kijken met termen als motion control en stabiliteit in hen. Deze hebben hardware ingebouwd in de zool, dat de voet stabiliseert en voorkomt al te veel rollen.
Laten we ook niet vergeten over de alle belangrijke boog. Onze boog fungeert als een mechanisme om de klap van de stoep te verzachten en te versterken onze voet. Bogen variƫren sterk in de hoogte en dus ook de mate waarin een groot aantal hardloopschoenen ondersteunen. Zo pronatie bedrag, boog hoogte, en stride patroon zijn drie variabelen die het winkelen voor loopschoenen een beetje een uitdaging.
Het selecteren van de perfecte paar loopschoenen hoeft niet al te ingewikkeld zijn. Weet alleen de gegevens van je voet, boog, en de staking patroon en je zult goed op je weg naar jaar van letsel free running.

No comments:

Post a Comment