Friday, December 30, 2011

Hoe In Danger Have You geweest voor Gum Disease?

Er zijn mensen die bijna perfecte tanden, knipperende hun winnende miljoen dollar glimlach. Soms vragen we ons af hoe ze kunnen goed gebit te behouden? Aan de andere kant zien we mensen die hebben in een of andere vorm, gevallen van parodontitis in verschillende stadia. In veel studies over tandvleesontsteking veroorzaken en bronnen, hebben we nu toegang tot de literatuur over de manier waarop verschillende factoren van invloed op de gezondheid van uw tandvlees:
Heb je ooit Smoke?
Mocht je zegt "JA" om tabak en sigaretten te gebruiken, zeg je "JA" om tandvleesaandoeningen ook. Tabak of sigaretten laat plaque in je tanden en veroorzaken veel meer ophoping van bacteriën in de mond, de meeste van allemaal, het roken van sigaren veroorzaakt verlaagd zuurstof in de bloedbaan en belemmert de natuurlijke afweer als gevolg van het beroven je lichaam van mineralen en vitaminen te brengen op een verzwakt immuunsysteem mechanisme. Voor personen die roken om zich te vinden in martelende pijn als gevolg van de gom abces en pus, ze zijn nodig om het roken voor een grote periode van tijd stoppen, want er is minder kans op tandvleesontsteking remedies om te werken als de patiënt blijft roken .
Denk je dat je je medicijnen gebruikt?
Ongunstige kauwgom beantwoording van een aantal medicijnen is laag, maar het is een onmiskenbaar feit dat een groot aantal van de geneeskunde (voorgeschreven of over the counter) kan natuurlijk speekselproductie remmen dus het verminderen van de beschermende enzymen om de mond te bestrijden bacterie hulp. Er zijn een paar geval van de medicatie kan leiden tot abnormale groei of overgevoeligheid van de weefsels van het tandvlees, waardoor het moeilijk schoon te maken, wat leidt tot bacteriën en plaque opbouw. Als u denkt dat uw medicijnen hebben dit ongewenst effect, het is cruciaal dat u laat uw tandarts weten om u te helpen met dit probleem.
Heeft uw vader en moeder of grootouders hebben een vorm van tandvleesontsteking?
Genetica kan een determinant van hoe in gevaar je misschien wel voor de hartstilstand, aandoeningen van de luchtwegen, problemen met de voortplanting en ga zo maar door, nu Genetics, met een nieuwe studie over de Interferon Regulator Factor-8 (IRF-8)-gen, hebben eindelijk zegt Als dit gen wordt doorgegeven door de voorgangers van iemand, het brengt een groter risico op parodontitis in aanvulling op osteoporose en vormen van artritis. Ook al is dit een roman studie, het geeft ons iets om te overwegen hoe veel mensen, ondanks de agressieve methoden om de ziekte te behandelen tandvlees nog steeds, te ervaren. Het is essentieel dat voor een gezin met een verleden van tandvleesaandoeningen moeten proberen om hun risicofactoren te verminderen in een eerder stadium, die niet roken suggereert en voorzorgsmaatregelen in de voorgeschreven medicijnen voor het geval dat het zou verergeren tandvleesproblemen te nemen.

No comments:

Post a Comment