Friday, December 30, 2011

Nail Fungus - Wat u moet weten over

Tekenen en symptomen van een nagel schimmel infectie.
Een nagel schimmel kan worden gezien, geroken, gevoeld of zelfs als het eenmaal grijpt. Hier is een lijst van een paar van de meest voorkomende tekenen en symptomen van nagel schimmel:
De nagel schimmel kan invloed hebben op de uitstraling van de nagels. Ze ziet er groenig, gelig, of nog donkerder kleuren. Sommigen hebben weinig witte vlekken op hen.
Nagels kunnen krijgen schilferig, broos en gechipt.
Vuil kan verzamelen onder je nagels waardoor ze te ruiken slecht.
Soms nagel schimmel zorgt ervoor dat de nagels te scheiden.
Soms zijn teennagels krijgen zo dik dat zelfs het dragen van schoeisel of wandelen zal pijnlijk zijn.
Als u denkt dat u een nagel schimmel gaat u naar uw zorgverlener en hij of zij zal het uitvoeren van een test. Dit is de enige manier om zeker te weten wanneer je een nagel schimmel te hebben.
Hoe kunt u voorkomen dat een nagel schimmel van invloed zijn op uw teennagels?
Goed passende schoenen is altijd een goede verdediging tegen een nagel schimmel. Schoenen zijn goed passende waar ruimte is (ongeveer de breedte van een duim) tussen het einde van de schoen en het puntje van de langste teen, waardoor de teen tegen breken bij een botsing. Een andere manier om de nagel schimmel voorkomen, dat ze is om sokken te veranderen als ze vochtig worden.
Wat te doen als u beschikt over een nagel schimmelinfectie?
De nagel schimmel is moeilijk om zich te ontdoen van en vereist remedie met de juiste medicijnen, zodra het vaststelt in je nagel bed. Helaas, in veel gevallen, anti-schimmel crème aangebracht op de nagel niet effectief, omdat ze niet zinken in het nagelbed doden van de schimmel op zijn BRON. Echter, vindt u een sterke orale medicatie die moeten worden genomen voor enkele weken om efficiënt te zijn. Maar wees voorzichtig want de meeste medicijnen bijwerkingen van andere organen zoals de lever of de huid hebben, enz. Vraag uw arts om ongewenste neveneffecten gedurende de behandeling te controleren. Dit bestaat uit het periodieke bloedonderzoek, meestal maandelijks. Een van de volgende symptomen suggereert schade aan organen en moeten direct worden gemeld aan uw arts: misselijkheid, ongewone vermoeidheid, ernstig verlies van eetlust, huiduitslag, gele ogen, donkere urine, bloeden.

No comments:

Post a Comment