Monday, January 9, 2012

De Full Body Workout Routine wordt steeds populairder

Vroeger was het zo dat de volledige body workout routine was een stuk minder populair dan het doen van de split routines in de sportschool. Maar het lijkt alsof de laatste tijd de split routines zijn verouderd en het volledige lichaam sessies zijn op weg naar de voorgrond. Fitness liefhebber niet meer geloven dat het effectief is om regelmatig te doen splitsen routines, tenzij je ernstig gebrek in een bepaalde spiergroep. Nu is het meer over het opbouwen van je spieren gelijkmatig in evenwicht en symmetrie te bereiken.
Bovendien, de meeste mensen houden van de beperkte tijd doorgebracht in de sportschool. Met dit type een workout routine, het ideale schema bestaat alleen van 2-3 dagen in de sportschool met de sessies van minder dan een uur. Je alleen naar een paar dagen per week, want je moet zorgen voor voldoende hersteltijd tussen elke training. Dit komt omdat zonder de hersteltijd je spieren zullen niet zo groot als ze konden als u hen laat herstellen all the way.
Plus, je moet je training te houden tot minder dan een uur, want als je uit te werken te lang zul je een overvloed aan cortisol in je lichaam te krijgen, en dit is geen ideale situatie. Dit zorgt ervoor dat het tegenovergestelde effect van wat je wenst, want je spieren kan zelfs kleiner dan groter worden. De best mogelijke scenario zou zijn dat ze zouden dezelfde grootte blijven. Een grote meerderheid van de mensen in de huidige snelle maatschappij hebben jam vol leven met beperkte tijd slots waarin ze kunnen passen in hun training. Om deze reden, een full body workout routine wordt de ideale oplossing voor het grootste deel van de algemene bevolking als het gaat om iedereen die een belang in het bereiken van een hoger niveau van fitness.
Het is essentieel om de tijd te nemen om vooraf goed plannen van uw workout sessies. In het geval van gewichtheffen voor uw hele lichaam, zwaar tillen wordt belangrijk. Ten eerste is het noodzakelijk voor u om de zwaarste hoeveelheid gewicht dat je in staat zijn om lift voor vijf reps te bepalen. Het gewicht dat je moet tillen tijdens je trainingen moet tussen de 65 tot 90 procent van dat bedrag.
Naast het gaat zwaarder met ons gewicht, is het belangrijk voor u om uw oefeningen te beperken tot slechts een voor elke spiergroep. Ook niet vergeten dat bij elke nieuwe workout sessie, wijzigen welke spiergroep je beginnen. We hebben de neiging om de meest te geven aan de spier groep die we voor het eerst uit te oefenen. Wanneer u variƫren elke keer, wordt u geeft uw verschillende spiergroepen een draai om je sterkste inspanning te krijgen.

Als u in staat zijn om, probeer dan vrije gewichten of halters in plaats van machines te gebruiken. Machines zijn goed als je om ze te gebruiken, het is gewoon dat alles wat ze doen, is isoleren van de spier. Wanneer u vrije gewichten gebruikt, kunt u met behulp van uw saldo en het stabiliseren van elke beweging. Uiteraard zijn de voordelen talrijk de vraag waarom je zou kiezen voor een full body workout routine gebruiken, en iedereen kan het niveau van hun conditie op deze manier met de juiste hoeveelheid van toewijding en consistentie te verbeteren.

No comments:

Post a Comment