Tuesday, January 10, 2012

De meest effectieve Tricep Spier Lichamelijke Oefening routine voor Big Triceps

U vindt drie onderdelen aan de triceps, de laterale, mediale en uitgebreide hoofden. In een poging om volledig te ontwikkelen van de triceps, het is echt essentieel dat je werkt elk van deze drie componenten. Een tricep oefening zal niet volstaan ​​om alle drie onderdelen van de triceps te werken. Frans Pers - Met behulp van een bovenhandse greep, moet een bar worden gehouden in beide handen, met de handen een tiental centimeter uit elkaar.

De balk moet dan worden verlaagd totdat de rug van je hand in contact komt met je hoofd, samen met de balk moet dan terug naar de beginpositie. Dit is een van de meer harde triceps trainen, plus het gebruik van een spotter is altijd een goede gedachte als er voldoende gewicht op de bar.

Liggende Pull-Ups (functies belangrijkste spieren in rug, schouders, en biceps) Gebruik twee stoelen samen met een paal - een zware bezemsteel goed functioneert. LET OP: Zorg ervoor dat de stoelen stabiel zijn en dat de bezemsteel is robuust genoeg om uw gewicht te nemen. Je kan eventueel worden ernstig gewond als de stok zou breken of de stoelen te glijden.

Ga op je rug onder een lage bar. Pak de bar met een brede bovenhandse grip. Omhoog te trekken. Lager en herhaal voor 6-8 reps. Triceps vormen tweederde van je arm en wordt beschouwd als de zwakste in de groep van spieren die helpen bij het ondernemen van bench press, maar het zal de belangrijkste spier die werkt op je ellebogen en onderarmen worden.

Als gevolg hiervan, is het zeer belangrijk om je triceps trainen en een van de meest productieve triceps workout uit te voeren. Het soort lichaamsbouw dat hij wordt weergegeven is de lichaamsbouw ... dat vrouwen echt liefde. Six pack abs, slank maar gespierd - het is een zeer vergelijkbaar kijken naar wat Brad Pitt geserveerd in de film 'Fight Club'.

No comments:

Post a Comment