Tuesday, January 10, 2012

Hoe lang moet ik oefening om vet verbranden?

Hoe lang moet ik oefening om vet verbranden?
Het is een vraag die je zou kunnen vaak afvragen, hoe lang ik moet oefenen om vet te verbranden? De meeste goeroes zeggen dat hoe lang te oefenen voor vetverbranding is een belangrijk onderwerp. Niemand maakt een poging om de pondjes kwijt wil om energie te verspillen aan lange workouts die geen resultaten genereren. Dus hoe lang moet je oefenen? Nou ja, Er is niet een mystieke getal, er is echter een antwoord.
Het bijhouden van een precieze aantal calorieën is slechts een onderdeel van de puzzel. Nadat je weet hoeveel je hebt gegaan en genomen, kun je de wiskunde op hoeveel je nodig hebt om te verbranden. Het duurt 3500 calorieën verbrand om een ​​pond te verliezen. Als je verbrandt driehonderd calorieën per training, kost het bijna twaalf oefenprogramma's voor u om een ​​pond te verliezen. Als u ook gesneden 300 calorieën per dag, dan verdubbel je je resultaten.
Gewichtsverlies in het algemeen behoefte calorie tekort. U moet verbranden meer calorieën dan je eet. De hoeveelheid training die u wilt wat kilo's verliezen, zal afhangen van de hoeveelheid calorieën je binnen Daarom dieet vermengd met lichaamsbeweging zo belangrijk is. Ongeacht hoe lang uw sessie zult u niet zien resultaten als je zoveel eten als je verbrandt.
Om de grootste bang voor je buck, ga dan voor cardiovasculaire oefening en wijzig uw kracht. Circuit training is een van de hoogste calorie verbranding cardiovasculaire oefeningen, die de tijd die je doorbrengt in de sportschool zou moeten verminderen. Cross coaching kan uw calorie ook verbranden, variërend activiteiten van dag tot dag. Dit houdt de spieren en houdt verwarde calorieën hoog branden. Het belangrijkste is dat calorieën verbrand tijdens de oefening. Dat is wat de lengte van de activiteit. Hoeveel calorieën je probeert te branden? Dit zijn enkele oefeningen en hun calorie-burn gedurende dertig minuten:
Hardlopen of joggen (vijf mijl per uur) = 295 calorieën
Zwemmen (slow freestyle ronden) = 255 calorieën
Aerobics = 240 calorieën
Fietsen (10 mph of zelfs meer) = 195 calorieën
Wandelen (3,5 mijl mijl per uur) = 140 calorieën
Gewichtheffen (lichte training) = 110 calorieën
Te verliezen van de aanbevolen 1-2 pond per week, moet u een calorie delinquentie hebben, van dieet en gecombineerde oefening, van 3500 tot 7000 calorieën. Dat betekent snijden 250-500 calorieën per dag, plus het branden van een extra 250 tot 500 calorieën per dag. Met deze vergelijking wordt duidelijk, hoe lang u oefening is niet belangrijk zo veel als het aantal calorieën dat je verbruikt tijdens het doen.
Je kunt zien dat de activiteit die u selecteert effect hoe lang u wilt trainen om ponden schuur. Running 30 minuten zal opleveren meer calorieën verbrand dan lopen gedurende 30 minuten. Het belangrijkste is om ergens beginnen. Burning aantal calorieën is beter dan niets. Als je niet kunt lopen, dan lopen. Het kan je meer workouts voor de 3500 calorieën te verbranden, maar je zult toch afvallen. Vergeet niet, vetverbranding is een marathon, geen een run.

No comments:

Post a Comment