Saturday, January 21, 2012

Kegel oefeningen zijn niet alleen voor vrouwen

Kegel oefeningen zijn niet alleen voor vrouwen
De spieren van de bekkenbodem kan worden versterkt door het doen Kegel oefeningen, en deze oefeningen zal bovendien werken om de man urethrale en rectale functie te verbeteren. De spieren die de blaas ondersteunen ook sterker worden van het doen van deze oefeningen. Als de oefeningen goed zijn uitgevoerd, zal de bekkenbodemspieren worden afgesloten en vrijgegeven. De oorzaak van urine-incontinentie kan worden gecorrigeerd, wat zou de verzwakking van de spieren in de bekkenbodem worden. Er zijn verschillende medische aandoeningen die kunnen leiden tot dit gebeurt aan mensen.
Deze oefeningen krijgen aanbevolen voor een aantal verschillende redenen, de eerste was meestal urine-incontinentie. Echter, er zijn vele andere redenen voor mannen om deze oefeningen te doen. Ze kunnen helpen bij mannen die problemen hebben met vroegtijdige zaadlozing, en ook hun seksuele ervaring met betrekking tot de manier waarop zij ervaren orgasme. Kegel oefeningen kunnen zelfs helpen mannen om meerdere orgasmes te bereiken.
De verzwakking van de bekkenbodemspieren kan uiteindelijk leidt tot een veel problemen met orgasme. Mannen kunnen hun PC contract spieren als ze voelen dat ze een erectie die niet helemaal zo moeilijk als het zou moeten zijn. Als dit gebeurt regelmatig dan na een tijdje de spier zal beginnen met het ontwikkelen extra testosteron, maar ook DHT en oxytocine-receptoren. Met meer van deze hormonen in hun geslachtsorganen, zullen de mensen kunnen genieten van hun seksleven zelfs nog meer. Deze oefeningen helpen ook om aambeien te voorkomen door verbetering van het verkeer aan de rectale gebied.
Kegel oefeningen moeten worden gedaan in sessies van vijf minuten een paar keer per dag. Als u niet weet over welke spieren je moet richten, gewoon proberen om uw urine flow stop in midstream. De spieren die je nodig hebt om te oefenen zijn degenen die je hebt gebruikt om uw urine op te houden. Bovendien moet de oefeningen worden gedaan met een penis in erectie. Dit komt omdat je dan in staat zijn te bekijken van uw penis beweegt omhoog op het moment dat u de overeenkomst uw pc spieren. Als je eenmaal de juiste wijze is het doen van deze oefeningen, zul je merken dat je seksleven is significant verschillend. Je hebt de mogelijkheid om een ​​erectie te houden voor een langere periode van tijd, en u zult veel meer controle over wanneer je ejaculaat hebt. Het beste deel is dat als je eenmaal in staat zijn om uw pc spieren controle zul je de mogelijkheid om climax zonder te ejaculeren hebben. U zult dan in staat zijn om meerdere orgasmes ervaren tijdens de seks. Deze zijn ook idee oefeningen voor elke man die mogelijk problemen hebben met vroegtijdige zaadlozing.
Als u meer wilt weten over deze oefeningen te leren, is er nog veel meer informatie online te vinden. Het is zeer waarschijnlijk dat u aanzienlijk baat zouden hebben bij het doen van deze oefeningen op een regelmatige basis. Om deze reden, wil je zo veel te leren over hen mogelijk te maken. Je moet ook beginnen met het doen van uw Kegel oefeningen zo snel mogelijk, zodat u kunt beginnen met de positieve resultaten die zij kunnen bieden die je ziet.

1 comment: