Tuesday, January 31, 2012

Top drie factoren die leiden tot snurken

Voor velen van ons, voor het slapen gaan zich als het enige deel van de dag dat we in staat zullen zijn om gewoon rusten en slapen weg al onze stress en zorgen voor de volgende dag. Echter, zodra je iemand naast je die snurkt, dan is het ineens onmogelijk wordt om een ​​fatsoenlijke slaap.
Snurken is echt gemeen en men kan onmogelijk visualiseren dat iemand die snurkt misschien wel zijn sommige onderliggende gezondheidsproblemen die aandacht vereisen. Snurken kan te wijten zijn aan een groot aantal factoren en de beste methode om volledig te ontdoen van het kan in de eerste plaats worden om te gaan met de oorzaken van het probleem.
Hier zijn de beste drie factoren achter snurken die u kunnen helpen meer kennis te kunnen om adequaat te reageren het probleem:
1. Verstopte neus is waarschijnlijk de top factoren achter snurken. Sinusitis of de ontsteking van de sinussen en de neus zou kunnen leiden tot verstopte neus, omdat er een blokkade om de stroom van de lucht, zowel in diepe ademhaling. Personen die een chronische allergie zijn gevoelig voor hebben vaak problemen met de verstopte neus die op hun beurt, zorgt ervoor dat ze snurken om. Soms kunnen mensen dat problemen met chronische congestie ook worden ervaren lichamelijke afwijking bijvoorbeeld een afgeweken septum dat ook de oorzaak verstopping van neus passages.
2. Obesitas, is volgens studies ook zeer gecorreleerd met snurken. Wanneer je overgewicht hebt, wat er gebeurt is dat de overtollige vetten worden afgezet in verschillende delen van het lichaam. Bij het vetweefsel worden afgezet op je nek gebied, is belemmert de doorgang van de lucht bewegen, snurken dan ontstaat wanneer lucht die door je neusholten worstelingen en krachten zijn weg in of uit.
3. Alcohol, Drugs en met Roken kan ook worden opgenomen in de top factoren die ervoor zorgen dat snurken zodanig dat elk van deze drie ook kan de obstructie van de luchtstroom bij te dragen in de nasale passage. Onderzoek leerde dat rokers meer geneigd zijn om hoge incidentie van snurken in vergelijking met niet-rokers. De slijmvliezen in de neus geïrriteerd raakt wanneer rook wordt ingeademd door de persoon (ofwel van de roker of de passieve rokers), dit veroorzaakt dan de membranen te zwellen en in ontstoken die weer, blokkeert de luchtwegen te draaien en veroorzaken snurken. Alcohol echter, ontspant de spieren als je onder de invloed dus, de achterkant van je keel begint in te storten en ook de lucht wordt belemmerd. Bovendien, het is bekend dat alcohol veroorzaakt congestie en wordt eerder genoemde, congestie veroorzaakt snurken. Drugs, net zoals antihistamine voor verstopte neus heeft hetzelfde effect als dat van alcohol op een manier dat wanneer het de spieren ontspant, de zuurstoftoevoer ook kan worden belemmerd.
De volgende keer dat we geïrriteerd door onze partners die ons weerhouden om onze nachtrust, kunnen we beter denken weer en in plaats daarvan te beoordelen wat de oorzaak van onze partner snurken. Hoe meer we weten over de reden achter hun probleem, hoe groter we zijn eigenlijk hen te helpen en hoe groter de kans we zijn op weg naar onze goede nacht zzzzz's.

No comments:

Post a Comment