Tuesday, February 7, 2012

De Stoppen met roken programma Today Is Wat we zullen gaan Onderzoeken In dit artikel

Ik ben zeker dat je dit al te herkennen, maar er zijn miljoenen en miljoenen mensen die sigaretten roken. En veel van deze mensen is roken sinds hun tienerjaren. Er is ook een goede meerderheid van deze mensen dat gewoon niet het doorzettingsvermogen om te stoppen, maar echt wilt. Nog een ding zul je te weten te komen ten aanzien van roken, is het feit dat veel mensen nooit zou kunnen stoppen zonder het krijgen van een soort hulp om dit te doen. Het is om deze reden dat we besloten om een ​​betere blik op de 'Stoppen met roken Today "-methode te nemen.
Het slagingspercentage van 98% van dit programma is het eerste wat je zal te weten komen over bij een bezoek aan hun site. Als je kijkt naar alle medicijnen en patches die op de markt vindt u dat dit een groter succes dan alle van hen heeft. Ze nam zelfs een onderzoeksgroep van 5, 000 mensen die wilden stoppen met roken en zet dit programma op de proef. Na de eerste maand 99. 7% van de mensen in de testgroep werden rookvrij. Hoewel het percentage daalde een beetje op de 6 maanden merk, 97. 2% van hen waren nog steeds in staat te blijven rookvrij. Om dit af te breken voor je 4, 860 mensen waren in staat om te stoppen met roken van 5, 000 mensen in de testgroep. Dit maakt in feite dit een van de meest krachtige, stoppen met roken programma's ooit te worden vrijgegeven.
Er zijn andere mogelijkheden voor mensen om te stoppen met roken, zoals, een op een therapie, steungroepen en zelfs de patch, maar geen van hen zijn zo succesvol als dit programma. Ik weet zeker dat je al weet dat deze andere systemen en producten niet helpen om zich te ontdoen van de onbedwingbare trek je naar een sigaret. Deze producten en medicijnen hebben gewerkt voor veel mensen, maar ze zijn niet zo effectief omdat, terwijl ze kan verminderen het verlangen, het verlangen naar zijn er nog steeds. Dit is de reden waarom dit soort programma's zijn gewoon niet zo succesvol in om mensen te stoppen met roken.
Het programma maakt gebruik van NLP therapie en de opdrachtgever van dit programma, Rob Mellor, is zeker een expert in dit soort therapie. Het programma zal alleen maar neemt u 38 minuten en 13 seconden om het roken van sigaretten afkicken. Ik weet dat je begrijpt dat niet iedereen in staat zal zijn om te stoppen na het gebruik van dit systeem maar een keer, dus voor een paar mensen die u nodig heeft om dit programma te gebruiken elke dag tot je roken dringt er bij zijn verdwenen. Je moet begrijpen dat niet ieder individu hetzelfde is en sommige mensen zullen duidelijk behoefte aan meer sessies dan andere mensen.
Ik weet zeker dat je hebt gehoord over alle bijwerkingen die mensen hebben te maken met wanneer zij stoppen met roken, dit programma geen bijwerkingen te produceren. U zult merken dat sommige mensen die stoppen met roken beginnen in te pakken op de kilo's of uiteindelijk worden zeer korte getemperd. Maar dit programma heeft geen van deze bijwerkingen.
Het programma zelf wordt geleverd als een instant downloaden, zodat u kunt beginnen met het gebruik van dit programma zodra u het te kopen. Hoewel het programma kost $ 47 dollar, wanneer je het uit je zult uiteindelijk geld te besparen op de eerste slof sigaretten hoef je niet te kopen. En als je denkt bij jezelf: wat gebeurt er als ik in de 2% dit niet werkt voor? Nou ja, voor je mensen vindt dat er een geen vragen gesteld restitutie beleid. U kunt dit programma voor maximaal 60 dagen als dat nodig is, en als je niet tevreden bent kun je gewoon een verzoek tot teruggave.

No comments:

Post a Comment