Thursday, February 2, 2012

Een beroemde High Fashion Designer Brand - Right Now beschikbaar voor verschillende Fashion Begrotingen

Het begin van een Top Fashion Designer
Gianni Versace, algemeen aangeduid als Versace, is een Italiaanse mode-label werd opgericht door Gianni Versace in 1978.
Je gaat veel over de Versace Brand te ontdekken in dit artikel, de opkomst, problemen, verlies van Gianni Versace en zelfs merk Versace zo ook als de herbouw van de merknaam en het voortbestaan ​​van vandaag.
De initiële Versace boetiek is geopend in Milaan Viadella Spiga In 1978, (toch de Versace familie komen uit Reggio Calabria) en haar reputatie was onmiddellijk.
Op dit moment, Versace is een van de top van de wereld de wereld van modehuizen. Versace ontwerpt, verkoopt en distribueert luxe kleding, accessoires, parfums, make-up en woning inrichting minder dan de verschillende fabrikanten van de Versace Group. In 1994, het merk werd een huis term direct na de wijdverspreide dekking van de Zwarte Versace kostuum van Elizabeth Hurley.
Versace Couture, waarvan bevat Top-end, vaak handgemaakte kleding, sieraden, horloges, parfums, cosmetica, handtassen, schoenen, meubels en illegaal verblijf, zou het gezin de primaire lijn. Traditioneel zal dit de enige lijn gepresenteerd in de landingsbaan, die kan worden bewezen door de mode van Milaan week, maar dit is niet strikt de situatie in de afgelopen decennia. Couture kleding in een dergelijke lijn kan heel goed rekening duizenden en past prijs 50 procent zo veel, maar toch binnen in de honderden variëteit. Donatella Versace hoofden rechte deze lijn en ontwerpt een groot volume van de items.
Voortgang van Versace
Terwijl zijn prestatie verder te ontwikkelen, Versace begonnen met de oprichting boetiekjes alle door de Usa met alle hulp van zijn huishouden. Hij richtte zich ook op het publiceren van een reeks van koffie-desk publicaties die zijn schetsen en foto's van zijn uitvindingen gekenmerkt door gerenommeerde fotografen zoals Richard Avedon, die ook meewerkte aan reclame Versace's en marketing campagnes. Versace's belang in de huidige en durf verder te bloeien, en in 1989 ontwikkelde hij een lijn van de haute couture naar de allereerste keer.
In 1989 Versace gemaakt kostuums voor uw San Francisco Opera, een uitstekend liefhebber van de opera en ballet, Versace onderzocht kostuum stijl en ontwerp wordt een facet nieuwsgierigheid gedurende zijn roeping. In 1993 Versace werd gediagnostiseerd, die heeft een ongebruikelijke vorm van kanker van het binnenoor. Hij vocht deze vorm van kanker efficiënt waarna het begon te veel van zijn bedrijf verantwoordelijkheden kruis op zijn familieleden.
Looptijd van Versace
Een andere Versace-label met de naam Versace Assortiment zou de tweede Major-end lijn van de groep en wordt geboekt op weg naar jongere extra gevormd individuen, het aangepaste logo is discreet en bestaan ​​uit een zeer uitgeholde V, omringd door de traditionele Griekse fries of is ondertekend in alle termijn met de uitdrukking "assortiment" bestaat compacter In zwart op de onderste regel van het merk Versace In uitgeholde letters of in het wit.
Helaas heer Versace werd doodgeschoten in 1997, zijn zus, Donatella nu functies nauw samen om het merk weer op te bouwen en houdt de inventieve visie tot leven in Versace.
De Current Status:
De organisatie, meestal gevestigd in Milaan, is absoluut in handen van de Versace familie: Allegra Beck Versace, dochter van Donatella, is eigenaar van 50 procent, Santo Versace, Donatella's broer, eigenaar van 30 procent, en Donatella is eigenaar van 20 procent.
Mevrouw Versace begon met haar broer Gianni uit het midden van de jaren 1970. Haar broer werd doodgeschoten om het verlies van het leven op 15 juli 1997, buiten zijn woonplaats Miami, en ze is uitgegroeid tot ontwerper van de Versace-label al meer dan een decennium.
Op dit moment mode vertoont, de studies gaan als een bekend merk opnieuw naar voren: "Dit Viva Versace Toon Kortom modeseizoen Milaan begon met een verrassing: zeer lange jassen die tot gedragen eindigde door ulra-snel glimmend rokken, en langgerekte jurken dat heeft een rits ongedaan gemaakt, zodat het ene been op stap. Een ander openstelling truc was om zonder de weer verminderen, waardoor het volledig naakt. maakt niet uit of het was de achterzijde uitzicht op een violet bont gilet of misschien een cut-uit elkaar 's Avonds kleed, het absoluut was als lezen door middel van een herinnering stok van de beruchte Versace security-pin jurk gewoon fatsoen houden met elkaar. "
Hoe efficiënt Versace trip kan de huidige crisis is echt een onderwerp niet alleen van hoe goed de herstructurering werkt, maar ook van hoe goed uitgebalanceerde haar aanbod zijn "van een verkoopprijs positie gezien," Mr Frasch vermeld. Net als zijn tegenstanders, Versace hoe zal moeten weg te trekken van de hattrick van het behoud van haar luxe uitstraling, terwijl het aantrekken van de huidige consumenten zuiniger producten. "Versace algemeen onderhoud aa veel breder scala van klanten dan mensen zouden voelen," Mr Frasch genoemd. "En het blijft een ongelooflijk geldig merk."

No comments:

Post a Comment