Thursday, February 2, 2012

Maagzuur - Een Every Day gebeurtenis voor 50% van de zwangere vrouwen.

Introductie
Brandend maagzuur is een digestief probleem dat er gebeurt als maagzuur in contact komt met het slijmvlies van de slokdarm, waardoor irritatie. Brandend maagzuur heeft niets te maken met het hart, ook al is de ongemak kan worden verward met hart pijn en vice versa en is de meest routine symptoom van een probleem dat gastro-oesofageale reflux of zure reflux. Het wordt vaak genoemd zure oprispingen en normaal gesproken optreedt na het eten en is een dagelijks gebeuren voor ongeveer 10% van de Amerikanen en tot vijftig procent van de zwangere vrouwen.
Symptomen
Tekenen van zure oprispingen en een hartaanval kunnen voelen hetzelfde. Een van de meest voorkomende symptomen is spugen. Maagzuur symptomen zijn gewoon ongemakkelijk en heel pijnlijk. Echter, veel mensen alleen de ervaring van de mildere borden. Besteed aandacht en te behandelen, zeker als je de symptomen vaak het gevoel. Het goede nieuws is dat het maken van aanpassingen aan bepaalde gewoonten kan een lange weg te gaan om te stoppen of stoppen zure oprispingen en andere symptomen van GERD.
Brandend maagzuur is meestal gemakkelijk te diagnosticeren van de borden die u beschrijven uw zorgverzekeraar. Als er een vraag over de diagnose, kan u de volgende tests genomen om te controleren op maagzweren of andere problemen die kunnen maken van uw symptomen: bariumslikonderzoek x-ray onderzoek van de slokdarm, complete bovenste GI (gastro-intestinale) barium x-ray het onderzoek van de slokdarm, maag, en de bovenste darm endoscopie: een procedure waarbij een dunne flexibele buis met een kleine camera geplaatst in uw mond en naar beneden in je buik, zodat uw zorgverzekeraar kunt u uw slokdarm en de maag te zien.
Om u te helpen de tekenen kun je proberen niet te veel druk op de sluitspier. Zoek dringende hulp als de volgende situaties zich voordoet met de brandend maagzuur en stop niet binnen vijftien minuten van de behandeling: kortademigheid, zweten, zwakte, of arm-, rug of pijn op de borst.
Foods
Te minimaliseren aanvallen, kan een individu vinden het nuttig om bepaalde voedingsmiddelen, dat de opening tussen de maag en de slokdarm te ontspannen, zoals chocolade, pepermunt, en kamille thee kort voor het naar bed gaan te voorkomen. Het beperken van voeding is heel belangrijk, want negentig tot vijfennegentig procent van de patiënten van brandend maagzuur of de slokdarm stoornis kunnen hun klachten te verbinden met specifieke voedingsmiddelen. Als de patiënt constateert dat bepaalde voedingsmiddelen de neiging om de toestand nog erger, of vaker voorkomen, zouden ze beter gediend om ze te voorkomen of in ieder geval praten met de zorgverlener over producten die kunnen helpen bij het verminderen van het volume van maagzuur dat kan produceren zure reflux.
Conclusie
Brandend maagzuur wordt meestal veroorzaakt door gastro-oesofageale reflux (GERD), de opkomst van maagzuur een back-up in de slokdarm. Zure indigestie en reflux zijn heel gebruikelijk, met tien procent van de bevolking ervaren deze symptomen ten minste een keer een week en kan worden ingesteld op of verergerd door zwangerschap en door veel verschillende medicijnen.
Het is gebruikelijk kwaal, en af ​​en toe een optreden is over het algemeen niets aan de hand. Reliëf in de vorm van melk kan effectief zijn en het drinken van een kleine hoeveelheid melk regelmatig over een periode van tijd kan beginnen om de effecten te genezen als het beweegt zuur terug in de maag.
Een eenvoudige en relatief onschadelijke manier om een ​​1 zuurbranden te behandelen is om te drinken een oplossing van een kleine hoeveelheid natrium bicarbonaat gemengd met water, die snel neutraliseert het zuur dat de pijn veroorzaakt. Kauwgom kan op korte termijn verlichting door het stimuleren van de creatie van speeksel, dat verdunt en spoelt maagzuur. Wanneer maagzuur vaak gebeurt, maar of het ernstig worden, moet u uw arts te raadplegen.

No comments:

Post a Comment