Monday, February 6, 2012

Mental Math-De nette manier om wiskunde leren

In een recent onderzoek uit Australiƫ laat de leidende reden uit te leggen waarom studenten niet in de wiskunde is het gevolg van de oninteressante manier waarop het wordt onderwezen in hogescholen. En je wilt weten wat de juiste en spannende manier is om te leren rekenen? Door middel van hoofdrekenen.
In dit onderzoek uitgebracht op de Australische Raad van Tutorial Research Review, is het te zeggen dat vele geleerden zich afkeren van hun wiskunde onderwerp, want Australische universiteiten leren het op een sombere manier. De studie houdt ook in dat de beste manier om wiskunde te leren is door middel van het gebruik van belang, maar boeiende tools.
De primaire moeite met de bestaande wiskunde onderwijs techniek is het onophoudelijk is en een groot deel van de geleerden vragen zich af waarom ze nodig hebben om dit te leren of om die te onthouden.
Met een strategie, zoals hoofdrekenen, zou al de basis worden gedekt. Een kind zou precies weten waarom ze het bestuderen van een bepaald concept en hoe ze kunnen gebruiken.
Hoofdrekenen Is Fun
Het eerste dat een kind zou leren van hoofdrekenen is het onomstotelijke feit dat rekenen is een veel plezier. Leren wiskunde moet een makkie zijn. Als je jongeren zien dat, zullen ze niet zo "allergisch", zoals ze ooit waren met cijfers, fragmenten en de tafel van vermenigvuldiging.
Volgens dezelfde studie, de gemakkelijkste manier om wetenschappers gaan in de wiskunde lessen is door het gebruik van materialen of gereedschappen-een voorwaarde in de geestelijke wiskunde lessen.
Veel hoofdrekenen methoden te benutten flash cards, audio-opnames en spelletjes om de lessen interessanter en beter te onthouden voor een kind. Mensen die echt weten hoofdrekenen zou zijn de 1e die om u te vertellen dat deze zijn ontworpen om te krijgen en te houden het belang van een kind, zo, waardoor de lessen eenvoudiger om te onthouden voor de kleine kinderen.
Leraren Weet niet hoofdrekenen
Dit onderzoek wees er ook op dat er een andere reden waarom kinderen problemen heeft met wiskunde vaak omdat hun leraren zijn niet echt bekend met de juiste manier om wiskunde te leren.
Als u wilt dat uw kinderen om daadwerkelijk te leren hoofdrekenen, moet je ze leren zelf-er een grote hoeveelheid hoofdrekenen boeken of cursussen die in de huidige markt. Of natuurlijk, zou je op zoek naar hoofdrekenen scholen in uw omgeving.
Toch zijn statistieken eigenlijk waaruit blijkt dat de huidige generatie wordt een lastige tijd met wiskunde hebben. Misschien is de moderne technologie die is waardoor ze te verliezen in contact met het belang van wiskunde of het feit dat er zulke veel apparaten die zal ophelderen wiskunde vergelijkingen.
Maar we weten allemaal dat de wiskunde is bijzonder belangrijk. We gaan met wiskunde elke dag en als je kinderen zijn uitgerust met de juiste mentale wiskunde technieken, je hoeft niet te benadrukken over alles.

No comments:

Post a Comment