Wednesday, February 1, 2012

Natuurlijk Boost Uw Testosteron

Testosteron neemt met de leeftijd. Mannen in de veertig, vinden dat vaak zij energie tekort, gebrek aan seksuele behoefte, en zelfs seksuele disfunctie. Dit gaat worden gerelateerd aan een laag testosteron niveau. Er zijn veel testosteron boosters op de markt van de huidige dag, sommige in de vorm van pillen, capsules, gels, crèmes, injecties, en patches. Sommige zijn natuurlijke testosteron boosters, terwijl andere supplementen zijn gemaakt in laboratoria. Al deze supplementen hebben een punt van maken testosteron en verhoging van de productie.


Veel natuurlijke testosteron boosters gebruiken kruiden verbindingen tot het niveau van testosteron te verhogen. Andere manieren van natuurlijk testosteron niveaus te verhogen zijn onder dieet en lichaamsbeweging. Teveel spek is gevonden om oestrogeen niveaus, die op zijn beurt resulteert in een lagere testosteronspiegel. Verlengen Het verliezen van gewicht continu werkt het beter om testosteron te verhogen, zoals honger dieet kan het signaal naar de hersenen sturen om testosteron te verlagen, omdat het lichaam kan gaan in de hongerdood houding. Ontbrekende maaltijden lijkt ook een verlagend effect te hebben. Een eiwit-zwaar en locarb dieet zal ook minder testosteron productie. Vet in de voeding verbruikt in redelijke hoeveelheden kan helpen het lichaam in de productie van dit mannelijk hormoon. Enkelvoudig onverzadigde vetten in noten te helpen bij het bevorderen van de productie van testosteron. Het drinken van ondraaglijk heeft ook invloed op testosteron niveaus, zoals alcohol van invloed is op het endocriene systeem en het zal stoppen met de productie van testosteron. Na erecties ook de productie van testosteron te wekken, evenals het uitvoeren van samengestelde gewichtheffen oefeningen, maar rusten is net zo cruciaal als over spannen is gevonden tot lagere testosteron niveaus. Rust is verplicht voor het lichaam om de benodigde hoeveelheden testosteron te leveren. Dit is hoe dieet en lichaamsbeweging kan worden natuurlijke testosteron boosters.


Natuurlijke testosteron booster toevoegingen zal gebruik maken van kruiden formuleringen om testosteron te verhogen. Sommige zijn gebouwd om oestrogeen te verminderen, terwijl een aantal van de anderen zijn bedacht om te helpen bij de productie van testosteron. Net als bij de mens veroorzaakte boosters, kunnen natuurlijke boosters zijn complicaties als misbruikt of verkeerd genomen. Daarom is het belangrijk dat de instructies van de fabrikant worden gevolgd, en dat deze supplementen zijn afkomstig van betrouwbare bronnen die een zuiver product, niet veranderd of verdund zal bieden.


Enkele van de meest voorkomende natuurlijke testosteron boosters bevatten kruiden zoals Ginseng, Sexy Goat Weed, Tongkat ali, Voor ti, Long Jack, Sarsaparilla, Maca Root, Saw palmetto, Mucuna pruriens, en Tribulus terrestris. Het mineraal zink gevonden in oesters bevordert ook de productie van het mannelijk hormoon. Een ander mineraal dat helpt is magnesium. Knoflook bevat Allicine, die bevordert ook een stijging van de testosteron. Broccoli en kool bevatten Indole 3 carbinol, die effectief is in het verlagen van oestrogeen niveaus. Acetyl-L-carnitine is een ander ingrediënt dat helpt vergroting van de productie van het mannelijk hormoon. Basilicum is beweerd dat de omloopsnelheid te verhogen en Saffron maakt geslachtsorganen meer delicaat.


Een van de voordelen van het gebruik van natuurlijke boosters in plaats van synthetische is de vermindering van de bijwerkingen, evenals het onweerlegbare feit dat ze helpen om het hormoon, het niet leveren in een keer, wat kan een plus voor sporters en bodybuilders worden. Bovendien, veel van de ingrediënten van deze natuurlijke toevoegingen zijn waardevol voor het lichaam. Deze ingrediënten kunnen onder meer vitamine B6, vitamine C, magnesium en zink. Dit zijn vitamines en mineralen die het lichaam toch nodig heeft. Over het algemeen, natuurlijke toevoegingen die testosteron boost minder schadelijk zijn dan de exogene en chemische boosters.

No comments:

Post a Comment