Friday, December 30, 2011

Regelmatig eten Appels voor verbeterde Personal Health

Al duizenden jaren zijn appels beschouwd als een van de meest voedzame voedsel beschikbaar is. In het oude Griekenland, de beroemde tweede-eeuwse Griekse arts, Galen, schreef grondig met betrekking tot de voordelen voor de gezondheid van de consumptie van appels. Hij concludeerde dat de appels zijn opmerkelijke genezing powers.Today, moderne wetenschap heeft zijn denken bewezen.
Het heldere, witte vruchtvlees vrucht heeft een rode, gele of groene schil. De huid, in werkelijkheid, is het meest voedzame deel van de appel. Het heeft de meerderheid van de grote hoeveelheid antioxidanten in appels. De antioxidanten in appels zijn: quercetine, epicatechine en procyanidin B2. Appels zijn ook een grote bron van vezels en vitamine C.
Deze prachtige vrucht is toegenomen gezondheid van het individu voor de mens bijna 8000 jaar. Daarnaast kunnen appels worden bereid in een heleboel manieren. De flexibiliteit en de voedingswaarde van appels toelaten om een ​​automatische slot op een top 10 superfoods lijst.
Een appel per dag houdt zich niet aan uw arts weg. Het zetten is hem uit het bedrijfsleven. Appels zijn ongelooflijk gezond en bieden een groot aantal voordelen voor de gezondheid. Als je echt wilt verbeterde persoonlijke gezondheid, moet je beginnen met appels elke dag.
Het consumeren van appels op een regelmatige basis kan zorgen voor een veel gewicht verliezen helpen in uw dieet. Een studie, uitgevoerd op vrouwen in Brazilië, bleek dat vrouwen die drie appels verbruikt op een dagelijkse basis meer gewicht verloren tijdens het dieet dan de vrouwen die geen fruit te eten tijdens het dieet. Dit komt waarschijnlijk omdat appels hebben een hoge concentratie van water en zijn laag in calorieën. Voeg daarbij het onmiskenbare feit dat de appels zijn ongelooflijk rijk aan vezels en je hebt een ongelooflijk superfood dat houdt je voller langer.
Appels kunnen ook de sleutel in het verlagen van cholesterol. Pectine, die is gevonden in appels, kunt u een lager LDL (slechte cholesterol). Personen die eten twee of meer appels per dag kunnen hun cholesterol eventueel te verminderen met maar liefst 10%.
In een studie gedaan op 10.000 mensen, werd vastgesteld dat mensen die regelmatig eten, appels een 50% minder kans hebben op longkanker. Dit is als gevolg van de appels hoog niveau van de flavanoïden querectin en naringin. Bovendien, appels zijn het enige voedsel op aarde bekend zijn bij de flavanoid phloridzin bezitten. Wetenschappelijke studies suggereren dat phloridzin waarborgen post-menopauzale vrouwen aan osteoporose en hun botdichtheid verhoogt. Boor, die ook wordt aangetroffen in appels, helpt ook om versterking van botten. Ongelooflijk.
Er zijn tal van andere voordelen voor de gezondheid van appels, zoals: de ziekte van Alzheimer preventie, preventie van borstkanker, Colon preventie van kanker, diabetes management, lever preventie van kanker, tandheelkundige gezondheid.
Laten we eerlijk zijn, als u op zoek bent naar een boost aan uw persoonlijke gezondheid, appels zijn een must. Met hun breed scala van gezondheidsbevorderende voedingsstoffen, zijn appels zonder twijfel verdienen wordt gezien als een van de top 10 superfoods.
Het maakt niet uit hoe je van plan bent om uw Apple te consumeren, het selecteren van de juiste is essentieel voor de kwaliteit van uw maaltijd. De appels die u kiest moet stevig aanvoelt zijn en geen bruin blauwe plekken op de huid. Onderzoek van de huid en zorgen ervoor dat het glad is en heeft geen rimpels. Verse appelen zijn helderder van kleur dan degenen die dat niet zijn vers. Bovendien, grotere appels hebben meer kans om te overrijpe. Op het moment dat u uw appels, moet u deze opslaan in de koelkast vers te houden.

No comments:

Post a Comment