Friday, December 30, 2011

Hoe eten van bonen kan u helpen gewicht te verliezen en Verbeter uw Personal Health

Bonen zijn een van de meest ongelooflijke voedsel u kunt toevoegen aan uw dieet. Ze zijn vaak beschouwd 'arme mensen vlees. " Toch, bonen eigenlijk geven meer gezondheidsbevorderende voedingswaarde dan vlees doet. Na de granen, bonen zijn de tweede meest gegeten voedsel ter wereld. In werkelijkheid, zijn bonen al opgegeten voor meer dan 6000 jaar en zijn zelfs aangetroffen in oude Egyptische graven. Hedendaagse wetenschap heeft gesloten wat de oude Egyptenaren geloofden: bonen zijn zeker een krachtige superfood.
Bonen zijn kostenefficiënt, kan worden opgeslagen voor een tijdje en zijn verkrijgbaar in een grote verscheidenheid. Dit maakt hen een ongelooflijke aanwinst voor uw keuken pantry. De meeste voedingsstoffen verpakt bonen zijn: zwarte bonen, bruine bonen, pinto bonen, lima bonen en witte bonen. Dan weer, alle bonen te bevorderen verbeterde persoonlijke gezondheid en moeten rekening worden gehouden bij het in een dieet.
Voor iedereen die op zoek zijn naar gewichtsverlies te helpen, kijk dan niet verder! De voordelen voor de gezondheid van het toevoegen van bonen aan uw dieet zijn opmerkelijk. Zowel de bonen en vlees hebben gelijkwaardige niveaus van eiwit. Echter, vlees levert geen vezels en geen anti-oxidanten. Bonen niet alleen de vezels en antioxidanten leveren, geven ze er veel van. Een kopje gekookte bonen biedt een tiental gram vezels en twaalf gram vezels bieden u met bijna de helft van de vezels die u nodig heeft per dag. Omdat de bonen zijn zeer geladen met vezels, toen gegeten, ze voelt u zich voller langer. Dit levert zowat iedereen die op zoek om gewicht te verliezen helpen de mogelijkheid om calorieën te verlagen zonder beroofd van de benodigde voedingsstoffen van vitaal belang voor behoud van persoonlijke gezondheid.
Gewoonlijk, het is ongewoon voor elke vorm van planten te produceren zo veel eiwit. De realiteit dat bonen zo eiwit verpakt betekent dat zij een geweldige keuze voor vegetariërs op zoek naar een vervanger voor vlees. Op hetzelfde moment, bonen zitten vol van complexe koolhydraten. Complexe koolhydraten zijn de goede koolhydraten, het type dat u nodig hebt! Koolhydraten leveren energie die nodig is om je door de dag. Zo, bonen zitten vol energie.
Bonen worden geladen met een grote hoeveelheid van verschillende voedzame voedingsmiddelen, zoals:
-Calcium
-Kalium
-Vitamine B6
-Magnesium
-Foliumzuur
-Alpha-linoleenzuur aci
In een recente studie werd aangetoond dat mensen die eten bonen regelmatig te wegen, gemiddeld zeven pond minder en hebben ook dunnere tailles dan anderen die niet consumeren bonen. In een andere studie, uitgevoerd door het Amerikaanse ministerie van Landbouw, waren honderd populaire voedingsmiddelen getest op hun anti-oxidant volume. Een paar verschillende soorten bonen geplaatst in de top vier van die lijst! Dat is verbazingwekkend bewijs naar de voedende kracht van de bonen. De soorten bonen die de top 4 gemaakt waren: kleine rode bonen, rode bonen en pinto bonen.
Andere gezondheids-beloningen van bonen zijn:
-Lagere bloeddruk niveau
-Lagere niveaus van cholesterol
-Vermindert kans op kanker
-Voorkomt en geneest constipatie
Er is geen twijfel dat de opneming van bonen in uw dieet aanzienlijk kan uw persoonlijke gezondheid te verbeteren. Ze zijn vol eiwitten, vezels en complexe koolhydraten en ze bevatten ook een ton van de gezondheidsbevorderende anti-oxidanten. Doe jezelf een plezier en routinematig te beginnen consumeren bonen. Ze smaken heerlijk en ze kunnen ook u voorzien van de extra kick je nodig hebt om een ​​gezondere levensstijl.

No comments:

Post a Comment