Thursday, December 22, 2011

Wat maakt Marijuana So Addictive?

Veel mensen discussie over het al dan niet marihuana verslaving mogelijk is. Hoewel dit onderwerp kan vaak worden besproken, de waarheid is niet echt ter discussie. De waarheid is dat marihuana is verslavend. In feite, wordt geschat dat een op de tien mensen die marihuana te proberen zullen verslaafd raken. In feite zijn veel mensen die specifiek in te voeren marihuana behandelprogramma's om hun verslaving te trakteren op dit medicijn. Laten we eens kijken naar marihuana een beetje dieper te bepalen precies wat maakt deze drug zo verslavend.
Een goede manier om te bepalen of er iets is verslavend is om te zien hoe het maakt mensen zich gedragen. Mensen die last hebben van marihuana verslaving roken over het algemeen het op een dagelijkse basis. Bij tal van gelegenheden, kan het medicijn interfereren met werk en school. Verslaafden spenderen vaak een geweldige tijd met behulp van marihuana, praten over marihuana en het kopen van marihuana. Dit gedrag komt vaak voor bij gebruikers van marihuana, en sommigen vinden zelfs dat ze om marihuana afkickkliniek in te voeren om de verslaving te breken.
Sinds marihuana verandert hoe mensen zien en omgaan met de werkelijkheid, vaak kan het maken dagelijks leven moeilijk. In plaats van te leren om stress en frustratie op een gezonde manier proces, zal verslaafden bereiken voor de drug. Na verloop van tijd, het gebruik van marihuana wordt veel meer dan alleen een gewoonte en verandert het in een full-blow verslaving.
De belangrijkste chemische stof in marihuana, dat een gevoel van grote oorzaken is de naam THC. THC reist via de longen in de hersenen waar het bindt aan bepaalde receptoren. Dit effect geeft het gevoel van het zijn hoog. De korte termijn effecten van marihuana zijn vergeetachtigheid, veranderde perceptie, coördinatie problemen, tijd en ruimte vraagstukken, om er maar een paar te noemen. Langdurig gebruik kan resulteren in marihuana verslaving en bijbehorende ontwenningsverschijnselen die prikkelbaarheid, angst, stress en drugs hunkeren naar behoren.
Veel mensen die verslaafd zijn aan marihuana ook op een verhoogd risico op verslaving aan andere drugs. Er wordt aangenomen dat 2 / 3 van de dagelijkse marihuana gebruikers ook andere geneesmiddelen die gebruikt worden in de laatste 30 dagen. Veel van deze middelen zijn zeer verslavend en kan leiden tot andere ernstige langdurige problemen.
Het algemeen, de ontwenningsverschijnselen fade-in slechts een paar weken. Maar de aanwezigheid van deze symptomen maken het moeilijk voor de lange termijn marihuanagebruikers om te stoppen. Stel jezelf de volgende vraag om te bepalen of u last heeft van marihuana verslaving. Voel je een behoefte om de drug te gebruiken, hoewel deze de oorzaak van problemen met uw persoonlijke, professionele of familiale leven?
Het is duidelijk dat de beste weg is om marihuana te vermijden in de eerste plaats voor de marihuana behandeling noodzakelijk. Echter, als u al last heeft van een marihuana verslaving, herstel inderdaad mogelijk is. Marihuana rehab centra hebben een zeer hoge mate van succes in het bevrijden gebruikers van drugsgebruik. Sommige gebruikers hoeven marihuana behandeling te stoppen en er is zeker niets mis met het krijgen van hulp. Het belangrijkste is om te beginnen met het maken van veranderingen die uw leven en de levens van degenen om je heen ten goede komen.

No comments:

Post a Comment