Friday, December 30, 2011

Zoeken uw huisarts

Over het algemeen iedereen kunnen gaan door het leven met behulp van een minimum van een arts om hun eigen persoonlijk gesprek. Maar wat gebeurt er als je ouder wordt en beginnen een gezin van je eigen? Heeft u behoudt de huisarts dat je al langs verkregen, of misschien uw vrouw of man, of zullen jullie beginnen uitkijken familie artsen die zal worden afhandeling van uw nieuwe familie, in het bijzonder uw kleine kinderen kun je gaan hebben?
Het kan moeilijk zijn om weg te gaan met uw arts, die misschien al bieden u dit type van groot behandeling al die verschillende jaren van de jaarlijkse fysieke twaalfmaandelijkse onverwachte ziekten. U mag de arts onderzoek totdat het misschien wel nodig zijn, maar dingen gebeuren, en je erkennen dat je kan vertraging te veel tijd.
Denk er eens over te doen in dit onderzoek is om te controleren met uw huidige verzekeringen, zowel van jou en je vrouw of man. Er zijn een aantal verzekeringsmaatschappijen die grenzen aan de primaire aanbieders van gezondheidszorg, in het bijzonder huisartsen hebben. Je moet duidelijk zijn in wat je wel en niet moet doen als het gaat om zoeken naar huisartsen, met name de vraag is of uw verzekeringsmaatschappij zal de wijziging te accepteren, of zelfs als de artsen in kwestie zal uw verzekering te accepteren.
Nu is het tijd om verwijzingen te verzamelen. Er zijn tal van bronnen tot uw beschikking voor verwijzingen: uw verzekeraar uw oude dokter, je vrienden, je familie, en niet te vergeten iedereen die kan worden vergaard van de kant van uw echtgenoot's! Na het krijgen van bij elkaar een lijst met verwijzingen, kunt u nu onkruid door hen op basis van hun praktijk. Je moet weten wat voor soort praktijk je wilt met gewoonlijk deal voor uw gezin.
Wilt u een grote praktijk met veel artsen, die misschien meer uren dan anderen? Of wilt u een kleinere praktijk te bezoeken, met extra individuele zorg? Als ze zijn gekend door de mensen die weet dat je goed genoeg, te weten om te zien hoe hun kennis over de huisartsen verwezen zij uw verwachtingen past. Als ze niet lijken om een ​​goede fit te zijn, een wipe-out ze uit de lijst.
Direct na het verkleinen van de lijst een beetje verder, kiezen starten en doen benoemingen in de resterende huisartsen bezoeken. Zorg ervoor dat je uitlegt dat je op zoek bent naar een nieuwe dokter voor uw nieuwe gezin, en nemen nu alle belangrijke vragen die je zult willen vragen. Zorg ervoor dat u te weten komen over het beleid van de praktijk, en peilen van het personeel vriendelijkheid en mededogen. Wanneer je volledig naar de dokter, moet u de echt lastige vragen zul je waarschijnlijk zorgen over, net als hun gedachten over de bevalling, vaccinaties, algemene gezondheidszorg, of een ander belangrijk onderwerp dat u aan denkt te vragen. Als je niet vraagt, weet u niet.
Zodra de bezoeken over, settelen-back met uw lijst, en overeenkomen met het tegen je ware prioriteiten. Bent u wil een gezin gezondheid provider die is zelfs nog dichterbij uw huis, of een die huisbezoeken of bel het overleg doet? Zorg ervoor dat uw echtgenoot opvattingen dezelfde zijn als waarvoor op elke arts die u bezocht, als hun comfort en vertrouwen is net zo belangrijk als de jouwe. Wanneer je in staat bent om te komen tot een consensus over welke van de vele huisartsen u begon met de beste looks, ga aan de slag het papierwerk om alles te wisselen met uw verzekering plan, en de dokter de praktijk. Goed gedaan, bent u klaar met uw onderzoek.

No comments:

Post a Comment