Monday, January 30, 2012

Acne Scar Removal Opties voor Serious Littekens

Acne Scar Removal Opties voor Serious Littekens
Een grote populatie van de tieners en 20-jarige last heeft van acne. Zelfs oudere volwassenen kunnen hebben acne. Meestal acne laten geen blijvende sporen, maar meer ernstige vormen kan leiden tot lelijke littekens.
Littekens is onderdeel van het natuurlijke genezingsproces. Ons lichaam reageert op letsel of buitenlandse agenten met een ontsteking of een ontstekingsreactie. Deze reactie is een deel van de reden dat vlekken en littekens worden geproduceerd tijdens de genezing.
Ontsteking slaagt in het elimineren van vreemde stoffen en bacteriën uit het lichaam, maar het vernietigt ook gezonde cellen en weefsels in het proces. Kleine acne vereist alleen een goede behandeling van acne littekens product. Ernstige acne, kan echter leiden tot uitgebreide acne littekens en kan eisen dat chirurgische ingrepen.
Enkele van de meest voorkomende vormen van ernstige littekens die zijn moeilijker te behandelen zijn:
* Ice-pick littekens
* Boxcar littekens
* Rolling littekens
Ice-pick littekens zijn atrofische littekens die deel uitmaken van de huid lijken het is doorboord door een ice-pick. Ze zijn meestal niet groter dan 2mm, maar uit te breiden diep in de dermis. Ice-pick littekens zijn meestal te diep om te corrigeren met de huid resurfacing behandelingen zoals dermabrasie of laser resurfacing.
Boxcar littekens zijn rond tot ovaal depressies die scherpe verticale randen hebben. Ze vormen geen lekke band mark als ijs-pick littekens doen. Conventionele huidvernieuwing technieken die littekenweefsel genezing te bevorderen kan worden gebruikt om ondiepe boxcar littekens te behandelen.
Rolling littekens zijn het product van de normale huid binding aan onderhuids weefsel. Deze bijlage geeft de huid een rollende uitstraling. Deze littekens kunnen worden gecorrigeerd door het verbreken van de band tussen beide weefsels.
De bovengenoemde soorten littekens vereisen uitgebreide en soms, invasieve acne litteken verwijdering behandelingen. Echter, onze lijn van natuurlijke acne littekens behandeling crèmes hulp bieden voor minder ernstige littekens. Hun natuurlijke samenstelling kan zacht, maar toch effectief op te lossen littekens en vlekken verwijderen achtergelaten door acne breakouts.
De ingrediënten die in onze acne litteken behandeling crème zijn juist geselecteerd omdat hun combinatie biedt een effectieve anti irriterend, anti microbiële en anti inflammatoire eigenschappen. De crème helpt ook vloeibaar te maken talg en reguleren de productie zonder dat dit leidt tot uitdroging of andere bijwerkingen die verder kan schade aan de huid. Want het is natuurlijk, kan het worden gebruikt voor alle soorten van de huid en huidaandoeningen.
We hebben ook slak serum in onze acne littekens crème omdat het de huid met meerdere anti-oxidanten, antimicrobiële peptiden, enzymen en activatoren van de regeneratie van de huid. De peptiden remmen gevaarlijk, pathogene huidbacteriën, zoals acne bacteriën, en de enzymen die helpen bij het oplossen littekens en beschadigd weefsel.

1 comment:

  1. Description: Bent u op zoek naar een acne behandeling? Bij Aesthetic Beauty Clinics bent u op het juiste adres voor o.a. een acne behandeling, acne behandelingen, acne behandelen.

    Acne behandeling

    ReplyDelete