Tuesday, February 7, 2012

De drie meest nutteloze Fitness machines in uw Gym Vandaag

Als u genieten van de gedachte van het niet volledig verspillen van je energie met domme fitnessapparaten die een totale verspilling van tijd en volledig nutteloos zijn, dan bekijk de rest van dit stuk van het schrijven. Daarin zal ik ontdekken een paar van de meest crappy fitnessapparaten bij uw plaatselijke sportschool. Als je ziek van het in termen van het proberen om gewicht te werpen of fit te worden, dan uit te zoeken om weg te blijven van deze oefeningen zal helpen word je niet gek in een krankzinnige wereld. De noten ding is, deze oefeningen lijken meestal de meest favoriete die in de health club, met veel mensen in de rij voor mijl om ze te gebruiken! De volgende keer dat u zult lachen in het besef dat je nooit zal moeten weggooien uw kostbare tijd als ze niet meer. Dus als je wilt om een ​​machine te worden en het vet verbranden dan weg te blijven van deze fitnessapparaten.
1. Ab Machine
Als je net als ik was, kan dit uw meest geliefde fitnessapparatuur. Hameren op het, te wachten om uw ijzersterke ontdekken, buikspieren gescheurd aan de oppervlakte. U bent gonna be wachten een tijdje. Een van de grootste misvattingen in gezondheid en conditie en gewichtsafname is het concept van de spot reductie. Mensen hebben om dit te krijgen door middel van hun beugels: Mensen kunnen niet Laser Target bepaalde gebieden voor gewichtsvermindering! Dus het hele concept van de abdominale machine wordt het een totale verspilling van tijd. In werkelijkheid, niet alleen is dit apparaat een complete verspilling op het gebied van gewichtsreductie, het is mogelijk schadelijk. Uit onderzoek van Dokter Stuart McGill (BackFitPro.com), tonen aan dat deze specifieke soorten apparaten kan eigenlijk hard op je ruggengraat. Het niveau van stress die u op uw wervelkolom is schrikbarend verhoogd. Je ziet meestal mannen gooien grote vrije gewichten aan het eind van deze machine dat is een accident waiting to happen!
2. De Elliptical
Maar deze is je favoriete toch? Nou ik spijt me, maar voor iedereen die echt verliezen veel gewicht of om echt versterking van hun kern, de elliptische machine is gewoon te goh dang gemakkelijk. Terwijl ja ik zal toegeven dat voor sommige mensen, het geringe effect dat je kunt krijgen uit te oefenen op de elliptische machine gunstig is voor de meeste mensen is dit gewoon een verspilling van tijd. En dit alleen kan de meest populaire fitnessapparaten in het gehele sportschool zijn! Maar het feit van de kwestie is, is het bereik van de beweging is gewoon te klein. De stappen die u met een elliptische machine zijn vrij kort, die op zijn beurt kan leiden tot zwakke heup flexor spieren en zwakke bilspieren. Als je hebt gewerkt op de elliptische machine weet je dat je niet de hoge intensiteit training die je nodig hebt om, niet? Als je iemand het updaten van hun Facebook-status met hun smart phone te zien terwijl ze putt putt rond op de elliptische, weet je er iets rot in de staat van Denemarken!
3. Zittend Rotatie Machine
Deze zet je echt voor een blessure. Door je bekken in die vergrendelde stand, heeft u 'veel te veel druk op de ligamenten van de wervelkolom die kan leiden tot problemen. Het hele idee van deze zittende rotatie machine moet krimpen je taille, maar nogmaals, de geïsoleerde plek vermindering mythe zijn lelijke kop opsteekt. Alleen maar omdat een boel honderd rotaties op dit ding, betekent niet dat je gaat om te kunnen richten op die love handles. Sorry dat ik je teleurstellen.
Dus daar heb je het, vier stukken van apparatuur voor definitief sturen duidelijk van niet uit wat de volgende keer dat u zich op een fitnesscentrum. Maak niet dezelfde fout en blijven met machines die u kunnen voorzien van meer rigoureuze training. Hoewel het klinkt misschien saai, als je wilt om echt te ontdoen van vet en in vorm blijven gewoon de beste loopband rond en ga aan de slag.

No comments:

Post a Comment