Wednesday, February 1, 2012

Een paar Soms voordelen van groene poeder Combinaties

Groene poeder mengsels kunnen worden een aantal van de meest voordelige verbindingen in de wereld. Geladen met allerlei groene groenten, fruit, kruiden extracten, en algen, kunnen ze belasting van het lichaam met alle van de mineralen, vitaminen en voedingsstoffen die helaas ontbreken in het moderne dieet. Niet alleen dat, maar ze kunnen het lichaam de capaciteit verhogen naar te absorberen voedingsstoffen.

Wat wil ik daarmee bedoel? De spijsvertering is in staat om een redelijk grote hoeveelheid van de voedingselementen aangetroffen in voedingsmiddelen te absorberen. Een deel van de voedingselementen zijn echter verloren gegaan, afhankelijk van de complexiteit van het voedsel en hoe goed een persoon spijsverteringskanaal is. Sommige voedingsmiddelen, zoals groenten, hebben veel onverteerbare zaak die nooit is aan de slag verbroken door de darm. Dit type materiaal wordt bekend staat als vezels.

Maar een van de dingen die groene poeder combinaties bekend zijn voor is voor de impuls die ze geven aan de spijsvertering. Zij bereiken dit in een aantal andere manieren. Een daarvan is omdat ze komen geladen met spijsverteringsenzymen die het lichaam helpen te breken en te absorberen meer voedingsstoffen uit het voedsel.

Tweede is dat te wijten aan de enorme complexiteit van de meeste groene poeder formules, ze dwingen de maag om uit een luie routine en naar een plaats van een hogere efficiency. Je ziet normaal, dankzij de enorme hoeveelheid geraffineerde suiker, witte bloem, zetmeel en andere eenvoudige aan levensmiddelen aanwezig is in de Standard American Diet verteren, de meeste mensen de spijsvertering lui.

De darm heeft heel weinig enzymen of poging tot eenvoudige suikers, zetmeel, en meel te verteren. Als een persoon eet genoeg is eenvoudig voedsel, dingen zoals snacks, frisdrank en junk food, kan het spijsverteringskanaal lui groeien over een periode van tijd en niet in staat om volledig te verteren ingewikkelde voedsel. Zodra dat gebeurt, is het moeilijk om de maag gewoonten lossen zonder hulp.

No comments:

Post a Comment