Wednesday, February 1, 2012

Top 4 Redenen Mensen moeten overwegen Self Defense Training

Je vindt ze in buurthuizen en op de campussen van de grote steden in Noord-Amerika - zelfverdediging trainingen en seminars. Er zijn boeken over het onderwerp, DVD-cursussen beschikbaar, en websites die gespecialiseerd zijn in het onderwerp. Je hebt als het nastreven van een vorm van zelfverdediging training een paar keer de afgelopen jaren, maar je nog nooit hebt. Dit is waarom je zou moeten.
# # Nr. 1 - Geniet van gemoedsrust.
Of u nu de straten van uw eigen stad wandelen of reizen in het buitenland, moet je het gevoel staat de behandeling van jezelf. Zelfverdediging opleiding moet niet je onbevreesd (of roekeloos), maar het zou moeten veroorloven u wat gemoedsrust. Niemand verdient het om bang te zijn de hele tijd.
# # Nr. 2 - Voel je in staat om het beschermen van uw dierbaren.
Vaak zijn we het meest bang en angstig niet wanneer we alleen zijn, maar eerder, als we met iemand die we liefhebben, een vriendin of kind bijvoorbeeld. Er kan een onuitgesproken gevoel van verantwoordelijkheid dat kan bijna verlammend soms zijn als we niet per se het gevoel alsof we zijn tot de taak.
# # Nr. 3 - Project vertrouwen.
Vaak potentiƫle aanvallers, of bewust of niet, blijft uit de buurt van particulieren richt, die lijken zelfverzekerd. De meeste roofdieren zijn in hun kern, lafaards die prooi op die zwakker zijn dan zichzelf. Dit is niet altijd het geval is, natuurlijk, maar er is een onmiskenbare correlatie tussen het projecteren van angst en slachtoffer.
# # Nr. 4 - Het kan gewoon uiteindelijk het opslaan van uw leven.
Als het gaat om zelfverdediging training, is het beter om het te hebben en niet nodig hebt dan nodig hebt en het niet hebben. U mag nooit worden opgeroepen om deze vorm van training in de praktijk omgezet te gebruiken. Als je ooit worden opgeroepen om het te gebruiken maar het kan het verschil tussen leven en dood te maken.
Als u wilt zelfverdediging te leren, en je bent een harde tijd vinden van workshops of seminars in uw buurt, gewoon online gaan en Google "zelfverdediging training". Je kan heel goed vind lokale mogelijkheden waarvan u niet eerder op de hoogte. U zult zeker vele websites die tutorials en de bestrijding van tips en sommigen die zelfs te bieden volwaardig cursussen over het onderwerp te bieden. Bescherm uzelf. Investeer in je eigen huid en ga door het leven te weten dat u bereid bent. Er is niets mis met hopen voor het beste, zolang je bereid bent voor te bereiden op het ergste.

No comments:

Post a Comment