Wednesday, February 1, 2012

Vijf Knife Fighting onwaarheden in en de Martial Arts

Er is veel verkeerde informatie die er over vechten met een mes. De meeste van deze kan worden behandeld met een beetje gezond verstand. Sommige van de waarheden en leugens gaan om een ​​beetje onderzoek te nemen aan een martial arts systeem dat bona fide mes zelfverdedigingstechnieken leert.
Een grote zorg in deze zaak is of een persoon gaat te kunnen zijn mes eruit te komen in een gevechtssituatie. Deze, zoals zo veel zorgen, hangt af van wat er daadwerkelijk gebeurt. Zo zijn er verschillende goede oplossingen.
Let wel, zie het mes aanval komen, en heb je de tijd om eruit te komen een map, vooral als het wordt bijgestaan ​​lente en je hebt een beetje geoefend. Een beter alternatief zou zijn om je mes te voeren aan uw riem in een schede, kan deze worden uitgetrokken snel. Het belangrijkste is echter om donkere steegjes te vermijden, kies zorgvuldig uw omgeving, en gewoon over het algemeen op de hoogte.
Een grote leugen is dat wanneer je een mes verdediging de praktijk van uw aanvaller zal vertragen na de eerste staking, zodat u kunt uw verdediging doen. Dit is zo dom het absurd is. In een echt gevecht is alles in een constante stroom van beweging, dus je maar beter oefenen in een martial arts systeem dat, naast eventuele begin zelfverdediging beweegt, is boren in die beweging er werkelijk gebeurt.
Een van de grootste problemen in deze kwestie van vechten met messen is dat je gaat krijgen snijden. Nou ja, misschien, misschien ook niet. Uiteraard kunt u de kans op snijwonden als je oefenen, oefenen, oefenen - in elk gevecht, in het leven zelf, het sleutelwoord is om te worden voorbereid.
Een van de dingen die je moet voorzichtig zijn van deze systemen is dat mensen grijpen het mes (of een pistool of wat dan ook) uit iemands hand laten zien. Dit is slechts na jaren van ervaring, en zelfs dan, de martial arts sensei zal waarschijnlijk iets meer te beschadigen of te voorzichtig om zichzelf te beschermen. Gewoon, heb je geen tijd om leuke te krijgen wanneer iemand plakjes je met een mes.
Denk niet dat iemand gaat je aan te vallen op een specifieke manier. Ja, zal hij waarschijnlijk je aanvallen met het mes die hij heeft, maar dat is geen garantie. Ach, als hij een mes die in de eerste plaats, is hij waarschijnlijk heeft de lastige soort van geest die zal opgezet met een afleiding, en doe dan iets achterbaks.
Je weet wel, een van de vreemdste dingen die ik doe, als studenten willen leren hoe je mes aanvallen te overleven, is train ze te maken met behulp van het mes zo natuurlijk als het oppakken van een lepel. Ik heb ze binden een mes om de rug van hun hand, het mes in de voorkant van de knokkels, en dan vertel ik hen om gewone dingen te doen zoals poetsen hun tanden, binden hun schoenen, eten, en ga zo maar door. Het educatieve is, zouden ze eigenlijk nick zelf, maar het bewustzijn proces zal opstarten.

No comments:

Post a Comment