Wednesday, February 1, 2012

Waarom hebben we Dreams?

Als u probeert uit te vinden van het woord DROMEN in het woordenboek of encyclopedie, zult u waarschijnlijk een omschrijving als "Dromen zijn beelden, geluiden, gevoelens en gedachten die in onze geest verschijnen tijdens de slaap, die voor het merendeel van de omvang zijn onvrijwillige en niet- controleerbaar in de natuur ". We moeten toegeven dat dromen zijn persoonlijk en specifiek voor iedereen en dat en niemand uitleg kan passen in Dreams van iedereen.
Gemiddeld een persoon besteden 6-8 uur per dag slapen. Dit is een vrij aanzienlijk deel van de tijd als je erover nadenkt. Dit paar uur per dag op tot meer dan 25 jaar in totaal. En tijdens deze periode, moet men ongeveer 20% van de tijd dromen. Dat is ongeveer 5 jaar van je leven. Het voelt geweldig als je erover nadenkt dat we ongeveer 5 jaar woonachtig in dromen. Het doet je nadenken over wat fantasie is en wat werkelijkheid is.
In de oude wereld, mensen hadden vreemde verklaringen voor dromen. Maar zelfs vandaag de dag, zijn dromen nog steeds geïnterpreteerd door verschillende culturen en religies met verschillende middelen. Sommigen zeggen dromen zijn veroorzaakt door verlangens, zorgen of herinneringen. Sommige denkt dat dromen zijn veroorzaakt door externe prikkels. Zoals ik denk dat iedereen had de ervaring van de dromen van naar het toilet en werd wakker en vond dat je echt nodig hebt om te plassen.
In de 19e eeuw, Sigmund Freud ("S. Freud ') eerst begonnen met een systematische manier / wetenschappelijk onderzoek benadering van het onderwerp-DROMEN ontmoeting vast te stellen. S. Freud gesloten dromen komen meer intern (bijv. mentale activiteiten, de druk van ontevreden ambities) dan extern (bv kamer temperatuur, geluid, volle blaas). Dromen kunnen je verloren geheugen en seksueel verlangen worden.
Door meer onderzoeken van de wetenschappers, ze meestal vertellen dat dromen producten zijn als de hersenen de verwerking van prikkels. Dromen komen meestal voor in de rapid eye movement toestand (ogen gezien kan worden om te bewegen onder de oogleden) van slapen. Tijdens de rapid eye movement, is het brein bijna wakker wilt, maar het is eigenlijk moeilijk voor slaper wakker in een diepe spierontspanning.
Met de aanzienlijke ontwikkeling van de wetenschap en psychologie theorieën, lijkt het erop dat we het menselijk al te weten de oorzaak en de oorzaken van dromen. Maar als je probeert meer te weten komen over waar we worden beïnvloed door de externe omgeving, waarom er is rapid eye movement en zelfs waarom we hebben verlangens in onze diepere hart, lijkt er andere "ultieme" redenen en oorzaken uit voor dromen komen. Maar dan kunt u het zelfs "ultieme" redenen en oorzaken te houden door vragen te stellen. Dus, je denkt dat je gevangen zit? Denk goed na, er is altijd een reden die nooit vallen u, en dat is de droom van God zijn die willen communiceren met je (dat is eigenlijk de traditionele wijsheid ontwikkeld voor 19 eeuw).

No comments:

Post a Comment