Thursday, February 2, 2012

Zijn er goede redenen om Natural Skin Care gebruiken?

Het is beter om natuurlijke huidverzorging producten gebruiken dan synthetische producten naar de mening van veel mensen. Veel mensen hebben de mening dat veel van de synthetische producten kankerverwekkende producten bevatten. Enkele van de andere bestanddelen van deze synthetische brouwsels hebben stoffen die schadelijk kunnen zijn op andere manieren.
Glycerine, die is opgenomen in tal van synthetische producten wordt gedacht aan vocht aan de huid terwijl het in werkelijkheid alleen baseert vocht uit de lucht en eigenlijk droogt de opperhuid uit. Glycerine is opgenomen in het gezicht, cosmetica, anti aging lotions en zepen. Het kan ook invloed hebben op de luchtwegen, huid en ogen negatief. Mensen moeten voorkomen dat producten die deze stof bevatten.
Minerale olie is goedkoop en vaak gebruikt in veel producten. Ruwe olie wordt gedestilleerd en minerale olie is afgeleid van de ruwe olie. Omdat minerale olie is een petrochemische product, is het vermoedelijk om een ​​kankerverwekkende stof van het voedingskanaal traktaten, de longen, het strottenhoofd en het scrotum te zijn. De bijwerkingen van minerale oliën kan onder meer irritatie of de luchtwegen, de ogen en de dermis.
Een andere stof die vaak wordt gebruikt als een vochtinbrengende crème is propyleenglycol. Verf, boenwas en hydraulische vloeistof bevatten deze stof ook. De meeste mensen zouden vermijden producten die elk product dat hetzelfde ingrediënt als schoonmaakmiddelen bevat bevatten. Propyleenglycol kan een tamelijk zware effect op het centrale zenuwstelsel en de nieren.
Natrium laurier sulfaat wordt vaak gevonden om aanwezig te zijn in bepaalde shampoos en dit ingrediënt wordt gebruikt om te helpen bij het uitvoeren van irritatie tests. Sommige mensen geloven dat het kankerverwekkend is ook. Lood is gevonden aanwezig te zijn in tal van lippenstift en dit is gevaarlijk want het is een zeer giftige stof. Terwijl veel landen hebben verboden deze stof kan het nog steeds te vinden in de markt.
Het is belangrijk om te onderscheiden bij het bekijken van producten. Dit is de reden waarom natuurlijke huidverzorgingsproducten zijn de beste route om te gaan. Producten uit deze categorie bevatten alleen stoffen die zijn natuurlijk. Hoewel synthetische producten kunnen lijken meer kosteneffectief ze zou kunnen gaan kosten meer in de weg van gezondheid wordt aangetast.

No comments:

Post a Comment