Wednesday, February 1, 2012

De vele voordelen van supplementatie met L-Carnitine

L-Carnitine is een aminozuur dat zeer spraakmakende geworden in de afgelopen dagen. Omdat het een aminozuur, het is een van de bouwstenen van het leven en heeft een breed scala van verschillende functies in het lichaam, net als de rest van de 20 plus aminozuren die gebruikt wordt door het lichaam. Dus waarom is het zo speciaal?
Nou, werd ontdekt op een heel bijzondere rol in het lichaam, dat heeft een hoop mensen nemen een kijkje te hebben. Het is de taak van zijn: een transport van vetmoleculen in de mitochondriën van de cel voor de productie van elektriciteit. Als u helemaal vergeet terug naar de middelbare school biologie klasse, is de mitochondriën heet de energiecentrale van de cel, brandende voedingsstoffen voor de productie van energie. De cel is in staat om verschillende vormen van energie, waarvan er een is vet te verbranden.
Moleculen van vet zijn greep en bracht in de cel mitochondriën voor de productie van elektriciteit. Niet alleen is vet beschouwd als een schonere verbranding vorm van brandstof dan suiker voor het lichaam, waardoor je een leuke boost in stofwisseling over het algemeen als er meer vet wordt verbrand, maar met een boost in vetverbranding door middel van natuurlijke supplementen kan een krachtig hulpmiddel om uw dieet regime .
Dus wat hebben de proeven aangetoond? Onderzoek heeft aangetoond dat L-Carnitine voordelen personen op verschillende manieren. Als zij worden aangevuld zonder te oefenen, lijkt er weinig tot geen boost in de vetstofwisseling. Maar als het is gekoppeld aan een behoorlijk niveau van de oefening, het ziet er de aftrap van het lichaam vet verbranden proces en niet alleen voor een persoon met een hogere niveaus van energie voor het uitoefenen, maar met gewichtsverlies ook.
Het lichaam van de beste brandstof is een mengsel van vet, zuurstof en suiker. Oefening en L-Carnitine als gekoppeld, aan te moedigen het lichaam te verbranden meer van zijn aanbod van vet, het bieden van betere brandstof en een impuls aan energie-niveaus en de stofwisseling. Het is een natuurlijk aminozuur dat al op regelmatige basis wordt gebruikt door het lichaam. Als u krijgt er op een oefening regime en willen meer energie en schuur pond hebt, moet u denken aan het geven van een te proberen.

No comments:

Post a Comment